Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O higienines priezastys ,pav kad nesedetu telefone istisai ,jums neberupi? Ar vaikai sirgti privalo, anot jusu ,ponia feja, beigi ponia amadeja. Prisiminiau ,kad ir ta teige ,kad patologija tai visai normaliai. Nepriprantu as prie jusu kontradikciju.

O dar ir valgom nesveikai, įsivaizduok. Neperku nieko iš ūkių, neieškau ekologiškų daržovių, neverdu šaltienos ir kepeninės. .... Oj, reik auklėt mane, oj reik  :angel2:​ 

Atsakyti

O higienines priezastys ,pav kad nesedetu telefone istisai ,jums neberupi? Ar vaikai sirgti privalo, anot jusu ,ponia feja, beigi ponia amadeja. Prisiminiau ,kad ir ta teige ,kad patologija tai visai normaliai. Nepriprantu as prie jusu kontradikciju.

Na, as dar galvoju del to interneto :)

Cia tevo kompiuteristo itaka... Nebut buve isvis to interneto telefone pas vaika, bet padare viska be mano leidimo... O kai jau 2 metus turejo, tai zn...

Atsakyti

Tai va, visokie filmukai, ar žaidimai labai daug išnaudoja. 

Mano mažėlė tai muzikos daug klauso internetu. Ji pvz piešia su ausinėm. Ir kapsi kapsi  :D​ 

Tai namie wi-fi gi yra (bent pas mus). Net mieste daug kur yra... O kaime siaip ar taip neveikia tas internetas :)

Zooodziu

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 08 25, 09:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72697362" data-time="1598340887"><div><p>O higienines priezastys ,pav kad nesedetu telefone istisai ,jums neberupi? Ar vaikai sirgti privalo, anot jusu ,ponia feja, beigi ponia amadeja. Prisiminiau ,kad ir ta teige ,kad patologija tai visai normaliai. Nepriprantu as prie jusu kontradikciju.</p></div></blockquote><p>O dar ir valgom nesveikai, įsivaizduok. Neperku nieko iš ūkių, neieškau ekologiškų daržovių, neverdu šaltienos ir kepeninės. .... Oj, reik auklėt mane, oj reik  angel.gif​ </p>

Taigi suprantu ,kad sitie chatai jums tik emocinei iskrovai ir skundimuisi nesekmem.
Lyg kas nuo to pasikeistu ,geriau pasidarytu.
Atsakyti

Tai namie wi-fi gi yra (bent pas mus). Net mieste daug kur yra... O kaime siaip ar taip neveikia tas internetas :)

Zooodziu

Tai yra namuose, bet MB sako, čia jam geriausias buvo variantas pinigų ir GB atžvilgiu.

Atsakyti

Tai yra namuose, bet MB sako, čia jam geriausias buvo variantas pinigų ir GB atžvilgiu.

Jei tiek gb, tai cis superinis variantas, bet brangus... Az uz savo moku 5,50 :)

Atsakyti

Chatai malonumui ir bendravimui.nieks žmogaus neprivers daryt ko nenori ar tikėt ,kuo netiki.Patarimo galima paklausyt,jei jis tinka ir nebrukamas per prievartą. Kartais ir išsikalbėt sveika,nenorint jokių patarimų arba norint konkretaus patarimo.ovz nori informacijos apie internetą,planą,įmokas ir.tt. Bet visai nenori klausyt moralų apie to interneto kenksmingumą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 rugpjūčio 2020 - 11:17

Na, as dar galvoju del to interneto :)

Cia tevo kompiuteristo itaka... Nebut buve isvis to interneto telefone pas vaika, bet padare viska be mano leidimo... O kai jau 2 metus turejo, tai zn...

O tai ko tas tėvas staiga pasiplovė nuo mokėjimo? Pats įtaisė, tegul pats ir moka. 

Atsakyti

O tai ko tas tėvas staiga pasiplovė nuo mokėjimo? Pats įtaisė, tegul pats ir moka. 

Aj, vaikas pragane plana...

Dzin, susimokesiu :)

Kuprine nupirko ir nepaprase bapkiu atiduot, tai as ir taip jau soke :D

Atsakyti

Kaip man is tos emocines duobes islipt...

Naktim istisai kosmarai. 

Neramybe kazkokia puola. Uzkniso :)

Atsakyti

Amadėja*, 25 Rug 2020 - 13:22, parašė: Kaip man is tos emocines duobes islipt... Naktim istisai kosmarai. Neramybe kazkokia puola. Uzkniso :)
Kokie košmarai? Mane tai konkretūs kankina_rugsėjo 1 ant nisies🙄
Atsakyti

Kaip man is tos emocines duobes islipt...

Naktim istisai kosmarai. 

Neramybe kazkokia puola. Uzkniso :)

Kas per duobė, dėl ko neramu? Jau gal vaiką leisi į darželį ir darbo ieškosi? Ar ne dėl darbo? 

Atsakyti