Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Amadeja, o tai kas nors tavo ex informavo ,kad jis vaikams pavyzdi rodo. Gal zmogus nezino.
Bet tai gyvenimas toks ,tai aik tu sikt. Selija, neteisi tu ,kai sakei kad man reikejo iskart isiskirt. As tokiu perfomansu kaip amadeja tai neisgyvenciau. O va neisiskyrus kazkaip isgyvenau. Maista man vaiku tevas metytu, ne nu neisivaizduoju ,kas tokiu atveju nutiktu. biggrin.gif
Atsakyti
Alta, ką tu informuosi suaugusį žmogų? Jau senai turėjo būt informuotas, ne visiems gi ta informacija implantuojasi, kitam da lampački.
Atsakyti

Na tėvo elgesio amadeja įtakot negali. Bet už jo pirkinius nemokėt - laisvai. Ir tegu reikalauja per teismą 🤣

Atsakyti

Aiškinčiau, kad ir suaugę netinkamai elgiasi, ir gal yra galimybė mažiau leisti ten. Arba, jei nori isterikuot, lai šauna pas tėvą ir ten isterikuoja. Leisk pasirinkti, arba elgiasi tavo namuose pagal tavo taisykles, arba pas tėvą. Įdomu ką jis rinktusi?
Ar būtinas tas internetas, jau taip tos technologijos ant kiekvieno kampo, juolab nemokamą namuose netą turite, reikia duot tom galvelėm pailsėt, geriau knygą paskaityt, ar kokį pomėgį jam surast.

Nu ten jis labai nori. Viena "sesiu" simpatija.... Nzn kas toliau bus ta tema.

Baigsis vasara, tai nebeleist laiko ir gal gris i vezes.

Atsakyti

Amadeja, o tai kas nors tavo ex informavo ,kad jis vaikams pavyzdi rodo. Gal zmogus nezino. Bet tai gyvenimas toks ,tai aik tu sikt. Selija, neteisi tu ,kai sakei kad man reikejo iskart isiskirt. As tokiu perfomansu kaip amadeja tai neisgyvenciau. O va neisiskyrus kazkaip isgyvenau. Maista man vaiku tevas metytu, ne nu neisivaizduoju ,kas tokiu atveju nutiktu. biggrin.gif
Tai vat kad skyrybos kaikuriu nesamoniu neissprendzia :)

Dar naujos rusies galvos skausmu pridaro.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 25 rugpjūčio 2020 - 14:18

Is pat pradziu aiskiai nustatytos taisykles ir ribos viska issprendzia. Mes buvom taip apsorende, kad alimentai mokami, ka tevas sugalvojo nupirkti, perka uz savus. O jei as manau, kad kazka reikia perpus pirkti, tariuosi su tevu. Nu ir nebuvo jokiu neuviazkiu. Dviracius dejomes per puse, gimtadienio dovanas ir pan. 

Atsakyti

Ir del ispilto jogurto man pasaulis nebutu nustojes suktis, net nekreipciau demesio. 

Atsakyti

Tai vat kad skyrybos kaikuriu nesamoniu neissprendzia :)

Dar naujos rusies galvos skausmu pridaro.

Tu tiesiog nesugebi atsiriboti nuo tos šeimos. Gal tau vaikas daug pasakojasi, dėl to. Mano kai nieko nepasakoja, tai aš nei žinau nei galvoju, nei man rūpi ką jie ten daro

Atsakyti

Ir del ispilto jogurto man pasaulis nebutu nustojes suktis, net nekreipciau demesio. 

Oi aš esu ne kartą į šiukšline demonstratyviai išmetus, kai issipisineja ir nevalgo kas paduota 🤣

Atsakyti

GAILE*, 25 Rug 2020 - 17:20, parašė: Oi aš esu ne kartą į šiukšline demonstratyviai išmetus, kai issipisineja ir nevalgo kas paduota 🤣
Maistą niekini🤓
Atsakyti

Maistą niekini🤓

Ispindejusius niekinau, ne maistą 😂

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 08 25, 17:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72697591" data-time="1598366036"><div><p>Maistą niekini🤓</p></div></blockquote><p>Ispindejusius niekinau, ne maistą 😂</p>

O kam tą maistą mest? Ką jau čia nubausi? Nenori, neėsk.
Atsakyti