Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Brangioji, tavo nuomone irgi ne itin vertinga, palik palaikytojas ramybej.

Dar noriu priminti, kad FB buvo daugiau nariu, nei as, Virga ir Intemora. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 22 kovo 2020 - 22:09

https://www.lrytas.l...anciu-14056466/

Bet tai koks ziaurumas, negaliu patiket... 

Jiems ten kreivai paskaiciavo... Kai perskaiciavo normaliai, tada susizgribo

Atsakyti

Aš dar jaučiu pareigą, atsiprašyti TEREZOS, 

Atsiprašau jos, čia, viešoj temoj.

Nes negražiai buvo apie ją kalbėta ir tai susiję su šia tema.

Ner jos cia 

Atsakyti

Tokia temute susikure, ale vat vistiek turi atlekt. Kad moralesne atrodytu. Reiks gal ir mums ten pasimaisyt, pagalius pakaisiot, jei jau taip.. 

Atsakyti

Ner jos cia 

Viena postą palaikino, Monos.

Nepamatys, gaila, bet ką padarysi.

Atsakyti

Tai AZ tam yra. Prie ko sita tema? 

Atsakyti

Pirma aš nieko nepalaikau.ir Mona tai žino ir buvo tai rašyta .nereik iškraipyt.nieks nepalaikė,nieks nepritarė. Antra aš negaliu nieko užčiaupt. Ploščius čia ne prie ko iš vis.tuoj vėl kalčiausia liksiu,bet man tai nenaujiena.

Jei kažkas kažkur  išsiplūdo.tai jau viską mest ir eit galvą pelenais barstytis.

Ir jokių ploščių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 23 kovo 2020 - 06:15

Labas.

Buvau per abi temas, laukiau, kol man "išsigrynins". Panašu, tai įvyko. Aš lieku TD. smailikai_com_1_243.gif

Atsakyti

Madam, jei dar skaityti cia. Lb apgailestauju, bet tai buvo ne smeiztas. Mona sita zino. Ten buvo parasyta visa ilga zinute. Ji ikele istrauka. Istryne ir uzdarbi, kiek gavo uz paslauga ir su kuom tas paslaugus atlikinejo. 
Bet apie ka as cia? Neslepiau niekada kiek vyru turejau. Bet niekada su dviem vyrais negyvenau lytinio gyvenimo, kaip ne kurios ir tu sakaliu is burbulines temos. Bet pasirodo, kad tai yra pateisinsma. Kaip pateisinama save pardavineti( pati Mona leido apie tai kalbeti, kai ikele zinutes istrauka) Pateisinama tai daryti ant altoriaus. 
Pasakiau viska. Lb cekavosm galiu ikelti kaina, jos pacios rasyti, kiek ji uz tai gavo. 

O tos kuros bendravo per abi temas, ir lauke gersnio momento, galiu palinketi sekmes. Ir kad burbulines nesuvalgytu jusu. Bet to galesite isvengti, jei linksesite galvomis. Pritarsite. Joms taip patinka. Pokalbiuose apie nieka. 

Atsakyti

</p>
[/quote]

Virga,gal gana jau🤔
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 23 kovo 2020 - 09:23

virga!!!! Trink lauk.

Atsakyti

Virga,gal gana jau🤔

Gal citavima istrink  :4u:​ 

Atsakyti