Labai gražiai atrodo,100kart nei be jų,taip ,nepasižymėjo ji blakstienom,dabar tiesiog kitas žmogus
kryptis kaip kryptis,jau čia nereik kabinėtis.
O dar kaip.patogu-atsikeli ir eini.
Labai gražiai atrodo,100kart nei be jų,taip ,nepasižymėjo ji blakstienom,dabar tiesiog kitas žmogus
Labai tu jų nori. Darykis, kas gi draudžia.
Jei "atsikėlus ir jau pasidažius", tai geriau ir gražiau yra pravedimai, o tušą ir taip gali užsitepti.
Tiesiog gražus ir neilgalaikis efektas, nežinau, ar vertas investicijos.
Kryptis skiriasi plaukų vidinio kampucio. Ir apatinių iš vis nesimato. Bet kadangi nėra foto prieš, taip pat foto šiaip pasidazius, tai negaliu spręst kaip gražiau.
Kad patogu, tai nesutinku, nes reik jas specialiai valyt, plaut, šukuoti, dažna ir ilgai trunkanti korekcija pas meistre, plius išlaidos, akių dirginimas klijais, po to kasdien specialiu šampūnu, reikia vengti pirties, netrinti akių. Ir pan. Man atrodo diskomfortas didesnis nei tiesiog pasidazyt kai norisi
Kryptis skiriasi plaukų vidinio kampucio. Ir apatinių iš vis nesimato. Bet kadangi nėra foto prieš, taip pat foto šiaip pasidazius, tai negaliu spręst kaip gražiau.
Kad patogu, tai nesutinku, nes reik jas specialiai valyt, plaut, šukuoti, dažna ir ilgai trunkanti korekcija pas meistre, plius išlaidos, akių dirginimas klijais, po to kasdien specialiu šampūnu, reikia vengti pirties, netrinti akių. Ir pan. Man atrodo diskomfortas didesnis nei tiesiog pasidazyt kai norisi
Man jauciu nukristu greit
Tiesiog pasidažyti neišeina ir gaut tokį rezultarą. Nu turėjau aš jas.vienintelis nepatogumas,kad kas mėn reikėjo eit taisyt.patrindavau ir nieko neatsitiko.
Na mėnesį nedaryta korekcija atrodo tragiškai, sory. Jau po 2 savaičių pusę tu plaukų būna iškritę.
Nežinau kokį tau rezultata išeina gaut tiesiog pasidazius, bet lb dažnai geras tušas ir teisingas ko užtepimas duoda puikų vaizdą. Neatrodo kaip priklijuotos, bet man asmeniškai ir nereikia to dirbtinio vaizdo
Nu reik neužmest.pernai iki karantino ji kas kažkiek laiko ir darėsi.po to mačiau be.nu ir labai labai kitaas vaizdas.
Aš tai žinau,kad galiu dėtis,kaip ir neuždraudė niekas.
O tai kokių patvirtinimų tu nori diskutuodama? Patinka, tai dėkis. Ar nori, kad patvirtintų 55 narės, tai tu tada dėsies?
Fb vienoj moterų grupėj neseniai buvo tema, tiksliau prašymas įdėti savo natūraliai atrodančių dirbtinių blakstienu foto. TAI kaip pridėjo belekokiu šluotu, kailių, toks juokas suėmė 😂. Negi žmonės veidrodžio neturi. Tiesa sakant nei 1 nemačiau natūraliai atrodančios. Na bet ten ir nebuvo tokių kuklių kaip intermoros draugės.