Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Graziai atrodo blakstienos

Atsakyti

Tikrai taip, Alta. Ne jai pakeist exa. Todel nereik uzsiimt tokiom mintim. Jei vaikui bus ten blogai, pats nustos vaziuot. O savo namuose laikyt ribas nustatytas be jokiu islygu. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 08 26, 15:57)
<p>Kaip vadinasi, kur perki? </p>
[right][snapback]72698112[/snapback][/right]

Levomicetinas, pas mus turguje babūnės prekiauja, rusiški.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2020 08 26, 16:59)
<p>Graziai atrodo blakstienos</p>
[right][snapback]72698134[/snapback][/right]

Normalios blakstienos, čia naturalios? Apačia visai neparyškinta, man ryškiau norėtusi.
Atsakyti

Nu ne nenatūralios,bet man panašios į natūralias,aš neatskyriau.

Bet Gailė paprieštaraus.😁

Atsakyti

Vat bėda ir yra tas kontrastas tarp viršutinių ir apatinių. Ir dar issiklaipe, susivele. Įtariu kad savom natūraliomis tiesiog padažytom gerų tušu atrodytų gražiau.

Bet pritariu, kad vaizdas palygint normalus, ne kaip šluotos 

Atsakyti

Kas issiklaipe susivele, kur???? 

Atsakyti

Nei išsiklaipę ,nei susivėlę,mačiau ir be .ji ir taip labai simpatiška,o su blakstienom tapo gražia.Tik tiek ir trūko.žvilgsnis ir akys pasikeitė,kažkaip blizgėt pradėjo.

Veidui suteikė gyvumo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 rugpjūčio 2020 - 17:15

Pas ką čia tos blakstienos, sorry? Nepaspėju...

Šunims į akis žmogiškus lašus lašinu, Sėlija.

Atsakyti

Gražios blakstienos, o tiksliau, akys. Atrodo gana natūraliai, bet su geru tušu ir taip būtų efektas panašus.

Ma rodos, pravedimai labiau apsimoka,  ir patvaru.

Atsakyti

Pinotija, 26 Rug 2020 - 18:39, parašė: Gražios blakstienos, o tiksliau, akys. Atrodo gana natūraliai, bet su geru tušu ir taip būtų efektas panašus. Ma rodos, pravedimai labiau apsimoka, ir patvaru.
Nu nebūtų,nes beveik nėr tų blakstienų.gi buvo ir su tušu.
Atsakyti

Madam pareis veliau, 26 Rug 2020 - 18:26, parašė: Pas ką čia tos blakstienos, sorry? Nepaspėju... Šunims į akis žmogiškus lašus lašinu, Sėlija.
Yra tos akys.praeitam puslapy.
Atsakyti

Kas issiklaipe susivele, kur???? 

Nenatūrali plaukelių kryptis, susivelimo įspūdis. Bet tai dar normaliai palyginus, kokiu vaizdų būna. Ypač po kokios savaitės dviejų po procedūros.

Pravedimas ir tušas atrodytų gražiau, įtariu. Nebent ji ten su 5 blakstienom savom

Atsakyti