Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

O paprasčiau galima pažiūrėt.?Moteris su 2vaikais.Gyvena,dirba,svajoja.Atsiranda jis.Kaip suprantu jai patrauklus,gerai uždirbantis,norintis kurti šeimą.ji susidomi ir viskas išsirutulioja iki šio taško.Labai dažnas atvejis. Tokių gudrių,numatančių,atsargių,į viską žvelgiančiu labai kritišku žvilgsniu mažiau nei atrodo.
Plius jis piesingybe jos zanudai exui, kuriam nieko nereikejo, kuris niekur nenorejo ir vaiku  nebenotejo (net ir esamu sake nenorejo).

As kazkada uzkibau uz rupestingumo, atidumo, zavesio savotisko, tokio...kaip pavadint, na, vaikai turi ta savybe but tokiais kaip jauciasi. Jis toks. Nuosirdus lb.visad atrode...labai paslaugus visiems. Visad padedavo kam ko prireikdavo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 rugpjūčio 2020 - 11:42
Nu jo ,padeda kam ko prireikia, net tau problema del vaiko interneto uzkrove biggrin.gif
Tikras chipas ir deilas skuba i pagalba.
Na zodziu ,man taves nesuprasti ,amadeja. Ir pavyzdys kuri visa komuna jus ten rodot ,tai sakykim toks ne visai jau ir priimtinas konservatyvesniu paziuru pilieciams. Nenustebk ,kad tavo vaikai nebus is pageidaujamu zentu . biggrin.gif
Ir vel pamoklsausiu ir vel nebusiu populiari. Pas teva amzinos pramogos ,na arba taip sakant pavyzdys ,kurio nenoreciau niekaip. O pas tave pareigos ,atsakomybe ,proziskoji gyvenimo puse. Na zodziu ,tavo situacija baisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 26 rugpjūčio 2020 - 12:09

Nu jo ,padeda kam ko prireikia, net tau problema del vaiko interneto uzkrove biggrin.gif Tikras chipas ir deilas skuba i pagalba. Na zodziu ,man taves nesuprasti ,amadeja. Ir pavyzdys kuri visa komuna jus ten rodot ,tai sakykim toks ne visai jau ir priimtinas konservatyvesniu paziuru pilieciams. Nenustebk ,kad tavo vaikai nebus is pageidaujamu zentu . biggrin.gif Ir vel pamoklsausiu ir vel nebusiu populiari. Pas teva amzinos pramogos ,na arba taip sakant pavyzdys ,kurio nenoreciau niekaip. O pas tave pareigos ,atsakomybe ,proziskoji gyvenimo puse. Na zodziu ,tavo situacija baisi.
O kam dabar lengva :)

Ir isvis vakar persudziau pomidorus savo sultyse. Man rodos...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 rugpjūčio 2020 - 12:15

Nematau jokios baisios situacijos, cia dabar. Baisumu gal nemate? 

Atsakyti

Ir vel pamoklsausiu ir vel nebusiu populiari. Pas teva amzinos pramogos ,na arba taip sakant pavyzdys ,kurio nenoreciau niekaip. O pas tave pareigos ,atsakomybe ,proziskoji gyvenimo puse. Na zodziu ,tavo situacija baisi.

Aš irgi nelabai suprantu, bet  būna ir blogiau. :D 

Tik tiek, kad vienos kovoja, kitos tolerantiškos dėl tam tikrų sumetimų. Toks gyvenimas. :)​ 

Atsakyti

Aš irgi nelabai suprantu, bet  būna ir blogiau. :D Tik tiek, kad vienos kovoja, kitos tolerantiškos dėl tam tikrų sumetimų. Toks gyvenimas. :)​ 
Siruacija ne baisi, o durna... Reik vis kazkaip iskaviruot. 

Buna pasako, kad jam pas teti smagiau.  Ir tai.logisja kai ten 3 bendraamziai vaikai. Tiek jis ten ta teva temato, bet su mergaitem ir broliais istisai. Ir pasiilgsta ju...

Sudetingas tas gyvenimas per 2 namus, bet yra kaip yra.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 rugpjūčio 2020 - 13:56

Ne tu pirma, ne paskutine, toks gyvenimas seniai patapes norma. Net nesigruzyk. Vaikams visada bus smagiau ten, kur  sveciai, o ne namai. 

Atsakyti

Mano šunytei biski akys puliuot pradejo, kuo reiktu valyt? 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 08 26, 15:18)
<p>Mano šunytei biski akys puliuot pradejo, kuo reiktu valyt? </p>

Nusipirk rusiškų antibiotikų lašiukų į akis, labai padeda, mums tik jie padeda, kai užeina tokie bajeriai. O šiaip tai veterinarinėje yra, tik ten kainos didesnės nei žmonėms.
Atsakyti

Kaip vadinasi, kur perki? 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 08 26, 14:14)
<p>Ne tu pirma, ne paskutine, toks gyvenimas seniai patapes norma. Net nesigruzyk. Vaikams visada bus smagiau ten, kur  sveciai, o ne namai. </p>

Tai aisku smagiau ,bet kad santykis tu pramogu ir sveciavimosi kazkoks iskrypes su tokiom komunom.O amadeja turi dar laviruot ir stengtis visiems itikt. O tai kada jai begyvent , tik ir stengiantis itikti visiems. Ir cia tavo patarimas susirast darba, kad ir pati paprasciausia ,visgi labai jai tiktu. Pagaliau turetu savo gyvenima, o ne laviracija apie visus isterikus.
Atsakyti

Va čia tos blakstienos,su savininkės leidimu.

Atsakyti