Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu vyrų užpakalių dar neaptarinėjom.šiaip aš į veidą žiūriu, man arba patinka arba ne.figūra,ūgis tai toks  susitaikomas dalykas.kažkaip ne pirmoj vietoj.

Būtent. Veidas, bendras vaizdas.

Atsakyti

Intemora, ne į veidą reik žėt, o į dūšią. :B​ 

Matai, dūšia yra neiškart įžiūrimas dalykas, reikia daugiau laiko. :)​ 

Atsakyti

Manau esmė harmonijoje bendroj. Jei koks nykštukas su buratino nosimi, tai jo graži šikna nebebus matoma 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 26 Rug 2020 - 22:31, parašė: Intemora, ne į veidą reik žėt, o į dūšią. :B
Geriau į šikną.🙈
Atsakyti

Matai, dūšia yra neiškart įžiūrimas dalykas, reikia daugiau laiko. :) 

DušiA lengva užmaskuoti, o pas vyrus tai iš vis neišreikštas tas organas 🤣

Atsakyti

Manau esmė harmonijoje bendroj. Jei koks nykštukas su buratino nosimi, tai jo graži šikna nebebus matoma 

:lol:  Vaizduotė suveikė.

Atsakyti

Matai, dūšia yra neiškart įžiūrimas dalykas, reikia daugiau laiko. :)​ 

Nu jo...Aš tai irgi tą dūšią tik po poros metų pradėjau įkast - juodais plaukais, rudom akim, plačiais pečiais, plačiom šlaunim :D  :D  :D  :D  :D Duokit man pjedestalą už surimavimą.

Atsakyti

Čia humoras buvo, aišku.

Atsakyti

Tai dauguma čia mes tokios aklos buvom kažkada 🤣. Neseniai spintelę seną tvarkiau, fotkiu radau mūsų su exu Žalioj jaunystėj. Nu neįmanoma buvo tada man neisimylėt aklai tokio grožio 😂. Db jei ji tokį koks yra sutikčiau, net neatsisukciau. O tada atrodė kaip graikų dievas

Atsakyti

Ka..negrazu? biggrin.gif

Grazu :)

Atsakyti

Jokiu amerikietisku neziuriu. Man vyr. uzpakalis patrauklu. Nesuvokiu, kame blauzdu grozis, jos tai isvis nereiksmingas daiktas man, kaip ir kokia bamba, ar kaklas. 

Atsakyti

Man dar grazu kai ant nugaros raumenukai matosi, grazu peciai, krutine, rankos. Presas grazu, bet tas tai daugiau pasitaiko paveiksleliuose, negu realybej :) 

Atsakyti