QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 16:19)
Vietomis jis buvo pamatuotas. Vietomis iš pykčio patarydavau tikrai kvailų dalykų. Pavyzdžiui, įsirašydavau Tinderį ir demonstratyviai nueidavau į pasimatymą su kitu žmogumi, kai negaudavau pakankamai dėmesio, po to atsiprašinėdavau. Aišku, niekad nieko ten nebūdavo, nes eidavau patenkint savo dėmesio troškimą, kuris irgi buvo nemenkas.
Pykdama and to vyro, prie jo tėvų ar draugų daug nesąmonių esu prišnekėjus taipogi.
Pykti tai legalu, bet aš pykdama kerštauju.
na va nekeista kodel toki vyra pasirinkot, abu labai nesubrende esat pagal metus, vaiku darzelis kazkoks. Aistru vedami, darkotes, neapsiprendziat ko norit , kokia dar seima, suaugit siek tiek.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 16:51)
Prie to pačio. Pati rašei apie meilę, neva negi turi ją jaust būdamas įskaudintas. Tai negi be mirties linkėjimo tik meilė yra, kam tada apie ją išvia rašai čia? Galima jaust paprasčiausiai abejingumą, ką normalūs sveiki žmonės dažniausiai ir jaučia po 20 metų po santykių.
Papildyta:
Reikia aiškintis, iš kur jis kyla pirmiausia.
Šiaip neseniai skaičiau knygą apie pyktį, nemažai rašo apie tai, kaip jį tinkamai nukreipti, kad nekenktum sau ir konstruktyviai jį išnaudotum. Gal tau bus įdomu.
https://www.knygos.l...rxoCP6gQAvD_BwE
tu cia dabar sokineji per mintis, as kalbejau si kart iskirtinai apie linkejima mirties, kada ir kaip gali taip vykti, tu sakei nenormalu noreti zmogaus mirties, as sakau, kad kartais visai normalu.
ir taip zinoma galima dar labai daug kitu emociju jausmu jausti prikausomai nuo aplinkybiu, nuo zmogaus pacio ir t.t.
Gal elementariai B grupes vitaminu truksta, jei nervai slubuoja arba siaip stresu per daug. Bet ten be pykcio didelis nesubrendimas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 30, 19:20)
Jinai labai pikta, as
gal irgi...
Papildyta:
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 21:26)
Galvoju dabar, ar tai galima išvis pavadint meile.
kokia dar meile, geismas, aistra. Na zinoma visi skirtingus dalykus vadina meile, bet man meile tai sugebejiams rupintis kitu, ziureti, kad jam butu gerai. O ne egositinis noriu, mano ir t.t.