Įkraunama...
Įkraunama...

Ką daryti su santykiais? Ar tai išvis meilė?

QUOTE(cambala @ 2020 06 30, 15:55)
Tada nenuostabu kodel jis viena diena myli, kita diena nebenori nieko.
Ir nenuostabu, kad jo draugai taves nemego..

Taip, buvo labai man sunkus laikas, daug dalykų pasikeitė vienu metu, taip pat už jūrų marių tuo metu sirgo mama. Aš nebuvau aš.

Daug prirašiau į temą, bet stengiuos būt objektyvi ir žinau, kad prasti popieriai yra visada dviejų žmonių kaltė, o ne vieno.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 15:51)
Reikia aiškintis, iš kur jis kyla pirmiausia.
Šiaip neseniai skaičiau knygą apie pyktį, nemažai rašo apie tai, kaip jį tinkamai nukreipti, kad nekenktum sau ir konstruktyviai jį išnaudotum. Gal tau bus įdomu. https://www.knygos.l...rxoCP6gQAvD_BwE

Dėkoju, labai noriu perskaityti šitą knygą.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 16:00)
Taip, buvo labai man sunkus laikas, daug dalykų pasikeitė vienu metu, taip pat už jūrų marių tuo metu sirgo mama. Aš nebuvau aš.

Daug prirašiau į temą, bet stengiuos būt objektyvi ir žinau, kad prasti popieriai yra visada dviejų žmonių kaltė, o ne vieno.
Papildyta:
Dėkoju, labai noriu perskaityti šitą knygą.

Bet tai jau tlskiretes, taiketes, nieko neisejo

Ko verti tolesni santykiai, kai greiciausiai bus priekaistai is abieju pusiu?
Gal vis tik reiktu pabandyti laimes paieskot su kitu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 06 30, 16:03)
Bet tai jau tlskiretes, taiketes, nieko neisejo

Ko verti tolesni santykiai, kai greiciausiai bus priekaistai is abieju pusiu?
Gal vis tik reiktu pabandyti laimes paieskot su kitu?

Na taip, nors tada buvo dar kitokios aplinkybės, nesipykdavome.
Atsakyti
Mes istisai edames... Edemes net draugaudami online, kol nebuvom susitike, po to edemes draugaudami, iki siol edames. Jinai labai pikta, as gal irgi...
Atsakyti
Galvoju dabar, ar tai galima išvis pavadint meile.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 21:26)

Meile tai sukuriamas reiskinys... Na ne visais atvejais imanoma, bet tai sukuriama ir kontroliuojama.

O kai jau savaime uzsidega, tai nekontroliuojamai dega, apdeginakai nereikia ar aplami sudegina, o kai reikia ziurek jau neraa kam degti.

Pareiga, isipareigojimas yra vertybe
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 30, 21:17)
Meile tai sukuriamas reiskinys... Na ne visais atvejais imanoma, bet tai sukuriama ir kontroliuojama.

O kai jau savaime uzsidega, tai nekontroliuojamai dega, apdeginakai nereikia ar aplami sudegina, o kai reikia ziurek jau neraa kam degti.

Pareiga, isipareigojimas yra vertybe

Aš galvoju apie savo atvejį. Jei klausyčiausi draugės, tai skambėtų kaip kokia priklausomybė nuo kito žmogaus. Taip ir yra. Jaučiuos kaip narkomanė pusmetį be narkotikų blink.gif Ir vis tiek jų norinti, ir vis tiek skauda.
Atsakyti
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 16:19)
Vietomis jis buvo pamatuotas. Vietomis iš pykčio patarydavau tikrai kvailų dalykų. Pavyzdžiui, įsirašydavau Tinderį ir demonstratyviai nueidavau į pasimatymą su kitu žmogumi, kai negaudavau pakankamai dėmesio, po to atsiprašinėdavau. Aišku, niekad nieko ten nebūdavo, nes eidavau patenkint savo dėmesio troškimą, kuris irgi buvo nemenkas.
Pykdama and to vyro, prie jo tėvų ar draugų daug nesąmonių esu prišnekėjus taipogi.

Pykti tai legalu, bet aš pykdama kerštauju.

na va nekeista kodel toki vyra pasirinkot, abu labai nesubrende esat pagal metus, vaiku darzelis kazkoks. Aistru vedami, darkotes, neapsiprendziat ko norit , kokia dar seima, suaugit siek tiek.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 16:51)
Prie to pačio. Pati rašei apie meilę, neva negi turi ją jaust būdamas įskaudintas. Tai negi be mirties linkėjimo tik meilė yra, kam tada apie ją išvia rašai čia? Galima jaust paprasčiausiai abejingumą, ką normalūs sveiki žmonės dažniausiai ir jaučia po 20 metų po santykių.
Papildyta:

Reikia aiškintis, iš kur jis kyla pirmiausia.
Šiaip neseniai skaičiau knygą apie pyktį, nemažai rašo apie tai, kaip jį tinkamai nukreipti, kad nekenktum sau ir konstruktyviai jį išnaudotum. Gal tau bus įdomu. https://www.knygos.l...rxoCP6gQAvD_BwE

tu cia dabar sokineji per mintis, as kalbejau si kart iskirtinai apie linkejima mirties, kada ir kaip gali taip vykti, tu sakei nenormalu noreti zmogaus mirties, as sakau, kad kartais visai normalu.
ir taip zinoma galima dar labai daug kitu emociju jausmu jausti prikausomai nuo aplinkybiu, nuo zmogaus pacio ir t.t.

Gal elementariai B grupes vitaminu truksta, jei nervai slubuoja arba siaip stresu per daug. Bet ten be pykcio didelis nesubrendimas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 06 30, 19:20)
Jinai labai pikta, as gal irgi...

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 21:26)

kokia dar meile, geismas, aistra. Na zinoma visi skirtingus dalykus vadina meile, bet man meile tai sugebejiams rupintis kitu, ziureti, kad jam butu gerai. O ne egositinis noriu, mano ir t.t.
Atsakyti
Nenormalu norėt mirties,nesvaik. Ypač po 20 metų išsiskyrus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 07 01, 10:04)
Nenormalu norėt mirties,nesvaik. Ypač po 20 metų išsiskyrus.

ir vel pradedam is pradziu? tu mano pirmos zinutes nesupratai? pvz tie zmones kuriuos kankino, prievartavo, gal nuzude artimuosius, gali noreti kankintojam mirties ar ne? kad ir po 20 m? tai jau butu nenormalu?

Taip sugebeti atleisti ir paleisti butu super, bet patyrus kazka baisaus, skaudaus manau vsiai zmoniska pykti ir noreti, kad tas zmogusmirti, tai nera sveika organzimui tiek laikyti pykti, bet tai visai normalu.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 07 01, 15:18)
ir vel pradedam is pradziu? tu mano pirmos zinutes nesupratai? pvz tie zmones kuriuos kankino, prievartavo, gal nuzude artimuosius, gali noreti kankintojam mirties ar ne? kad ir po 20 m? tai jau butu nenormalu?

Taip sugebeti atleisti ir paleisti butu super, bet patyrus kazka baisaus, skaudaus  manau vsiai zmoniska pykti ir noreti, kad tas zmogusmirti, tai nera sveika organzimui tiek laikyti pykti, bet tai visai normalu.

Nenormalu ir nesveika. Taškas. Laisva.
Atsakyti

Meile smagu ,bet dauguma zmoniu tokie ,,dvasios ir fiziniai ubagai,, yra, jie prisiziuri visokiu trileriu melodramu ir paskui taip gyvena ,blogiausia is tos mailes, kai nukencia sava aplinka,turtas ir t.t  . o bobom patinka visokios intrigos ,dramos  dar kai del ju susimusa vyrai  😅😅😅   skandalistai 

Atsakyti