QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 12:29)
Vakar tiek rašydama temoje neįterpiau ir apie savo pačios elgesį gyvenant kartu. Tai man buvo tokios emocijų audros sugrįžus, kokių dar gyvenime pykčio priepuolių nesu patyrus.
Tikriausiai siaip is giedro dangaus jos nekyla?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 09:18)
Išvis nenornalu kažka trokšti matyti grabe.
Manau, tokie norai siaip sau neatsiranda, jei zmogus patiria is kazko daug skausmo, smurto ir pan, tai kazin ar labai sugeba meile tryksti tam asmeniui...sventieji gal nebent.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 30, 12:34)
Tikriausiai siaip is giedro dangaus jos nekyla?
Papildyta:
Manau, tokie norai siaip sau neatsiranda, jei zmogus patiria is kazko daug skausmo, smurto ir pan, tai kazin ar labai sugeba meile tryksti tam asmeniui...sventieji gal nebent.
Papildyta:
Gyvenime yra tik neapykanta arba meilė?
Papildyta:
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 12:29)
Vakar tiek rašydama temoje neįterpiau ir apie savo pačios elgesį gyvenant kartu. Tai man buvo tokios emocijų audros sugrįžus, kokių dar gyvenime pykčio priepuolių nesu patyrus.
Pyktis yra sveikas dalykas, jis žmogui praneša, kad su jo gyvenimu kažkas ne taip.
Kai žmogus užsigauna, jam skauda.
Kai skriaudžiama jo siela, jis pyksta, jeigu dar nėra praradęs visos savasties.
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 13:26)
Papildyta:
Pyktis yra sveikas dalykas, jis žmogui praneša, kad su jo gyvenimu kažkas ne taip.
Papildyta:
Prie ko cia tai, tu nussistebejai, kaip galima noreti kito zmogaus mirties, as paaiskinau kokiom aplinkybem tai imanoma, aisku jei kas ant kojos uzmins, to gal zmogui nelinkesi?
Pykti normalu ir gerai, moketi valdyti savo pykti dar geriau.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 30, 13:20)
Kaip tau pavyko valdytis kai musdavai savo vyra?
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 13:26)
Dar yra abejingumas
QUOTE(mylimuke! @ 2020 06 30, 12:26)
Papildyta:
Papildyta:
Taip, bet su pykčio valdymu man buvo visiška katastrofa, o ir pyktis pasireiškinėdavo kiekvieną mielą dieną.
Gražiai, Mylimuke, parašei.
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 15:55)
Taip, bet su pykčio valdymu man buvo visiška katastrofa, o ir pyktis pasireiškinėdavo kiekvieną mielą dieną.
ar tik neprasideda savęs plakimas, o jo teisinimas?
QUOTE(Monteverte @ 2020 06 30, 15:07)
ar tik neprasideda savęs plakimas, o jo teisinimas?
Vietomis jis buvo pamatuotas. Vietomis iš pykčio patarydavau tikrai kvailų dalykų. Pavyzdžiui, įsirašydavau Tinderį ir demonstratyviai nueidavau į pasimatymą su kitu žmogumi, kai negaudavau pakankamai dėmesio, po to atsiprašinėdavau. Aišku, niekad nieko ten nebūdavo, nes eidavau patenkint savo dėmesio troškimą, kuris irgi buvo nemenkas.
Pykdama and to vyro, prie jo tėvų ar draugų daug nesąmonių esu prišnekėjus taipogi.
Pykti tai legalu, bet aš pykdama kerštauju.
QUOTE(lutuke123 @ 2020 06 30, 14:20)
Prie ko cia tai, tu nussistebejai, kaip galima noreti kito zmogaus mirties, as paaiskinau kokiom aplinkybem tai imanoma, aisku jei kas ant kojos uzmins, to gal zmogui nelinkesi?
Prie to pačio. Pati rašei apie meilę, neva negi turi ją jaust būdamas įskaudintas. Tai negi be mirties linkėjimo tik meilė yra, kam tada apie ją išvia rašai čia? Galima jaust paprasčiausiai abejingumą, ką normalūs sveiki žmonės dažniausiai ir jaučia po 20 metų po santykių.
Papildyta:
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 15:55)
Reikia aiškintis, iš kur jis kyla pirmiausia.
Šiaip neseniai skaičiau knygą apie pyktį, nemažai rašo apie tai, kaip jį tinkamai nukreipti, kad nekenktum sau ir konstruktyviai jį išnaudotum. Gal tau bus įdomu. https://www.knygos.l...rxoCP6gQAvD_BwE
QUOTE(Ponia Lapė @ 2020 06 30, 15:19)
Pavyzdžiui, įsirašydavau Tinderį ir demonstratyviai nueidavau į pasimatymą su kitu žmogumi, kai negaudavau pakankamai dėmesio, po to atsiprašinėdavau. Aišku, niekad nieko ten nebūdavo, nes eidavau patenkint savo dėmesio troškimą, kuris irgi buvo nemenkas.
Pykdama and to vyro, prie jo tėvų ar draugų daug nesąmonių esu prišnekėjus taipogi.
Tada nenuostabu kodel jis viena diena myli, kita diena nebenori nieko.
Ir nenuostabu, kad jo draugai taves nemego..