Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 05, 20:32)
As vis neprisiruosiu i taisykles isigilint  doh.gif  blush2.gif

nieko sudėtingo,mpardėsi žaist ir įsigilinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas smile.gif kas galetu atsiust nauja reflexive kodu generatoriu? smile.gif
Atsakyti
5 zinutem auksciau paskaityk mad.gif
Atsakyti
shwiesulka, ka gero žaidi dabar? aš jau visus ydomius žaidimus perėjau,nerandu ką žaisti schmoll.gif
Atsakyti
As Chocolatier 2 sokoladus isradineju thumbup.gif
A tu jau ji perejai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 07, 22:55)
As Chocolatier 2  sokoladus isradineju  thumbup.gif

O aš neradau Reflexive puslapyje... blush2.gif Ir per paiešką nieko nerado g.gif Iš kur siunteisi?
Atsakyti
As tik is baksos paskutiniu metu siunciuosi thumbup.gif

http://www.2baksa.net/news/21649/
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 07, 22:55)
As Chocolatier 2  sokoladus isradineju  thumbup.gif
A tu jau ji perejai?  rolleyes.gif

as ir pirmo enperėjau,atsibodo greit,bet šitą pabandysiu ax.gif tik pasakyk baksos slaptažodį tikslų,nes jau senokai siunčiausi iš ten ,tai pamiršau smile.gif
Papildyta:
jau radau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rose Prick: 08 gruodžio 2007 - 13:35
Tai va, man pirmas irgi is pradziu visai neveze schmoll.gif Pabandziau ir meciau, kazkoks lievas is pradziu pasirode. Nu bet va, kai iszaidziau visus kitus zaidimus ir nebeliko nieko daugiau, sakiau, nu davai, pabandysiu ta - reik normaliai taisykles perskaityt, isigilint. Tai sakau, kai pagaliau prisedau, tai pirma vakara iki 3:00 nakties prazaidziau doh.gif
Perejau visa ir dabar su antru kaifuoju thumbup.gif
Atsakyti
O niekas nežaidžiate Microsoft Flight Simulator? Ar jame kodų nėra jokių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 08, 15:16)
Tai va, man pirmas irgi is pradziu visai neveze  schmoll.gif Pabandziau ir meciau, kazkoks lievas is pradziu pasirode. Nu bet va, kai iszaidziau visus kitus zaidimus ir nebeliko nieko daugiau, sakiau, nu davai, pabandysiu ta - reik normaliai taisykles perskaityt, isigilint. Tai sakau, kai pagaliau prisedau, tai pirma vakara iki 3:00 nakties prazaidziau  doh.gif
Perejau visa ir dabar su antru kaifuoju  thumbup.gif

o man ir antras nepatiko schmoll.gif nuobodokas smile.gif tai parsisiunčiau jojo's fashion show visai įdomus,antra diena žaidžiu ax.gif
Atsakyti
Aš tai labai užsikabinau ant jojo's fashion show, vakar vos ne visą naktį žaidžiau, man tai labai patiko thumbup.gif
Atsakyti