Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

Iš kur jūs siuntėtes tą žaidimą? Knieti išbandyti,bet reflexive'j jo nerandu schmoll.gif
Atsakyti
Ai, as tai apie "fashion" esu atsisiuntus net 7 zaidimus, tai jau nusibodo doh.gif Be to, is screenshotu neatrodo nieko ispudingo, tai gal kada nors veliau irnesakyk.gif
Man liko paskutinis sokolado receptas yahoo.gif

Simuliuxe, Baksoj yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif bigsmile.gif Eisiu ieškot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
O jie ten parsisiunčia pilni,ar tik 60min? Jei ne pilni,gal turit vaistukus? 4u.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Baksoj visi pilni žaidimai
Atsakyti
Padėkit. blush2.gif Parsisiunčiau jojo's fashion show iš baksos,atidarau ir rašo: Enter password for the encrypted file. Gal kuriai taip buvo? Galit padėt? unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
O radau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 09, 17:38)
Ai, as tai apie "fashion" esu atsisiuntus net 7 zaidimus, tai jau nusibodo  doh.gif Be to, is screenshotu neatrodo nieko ispudingo, tai gal kada nors veliau irnesakyk.gif
Man liko paskutinis sokolado receptas yahoo.gif

Simuliuxe, Baksoj yra  mirksiukas.gif

man kiti fashion visai nepatiko schmoll.gif bet šitas tai thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi užsikabliavau ant to jojo's fashion show thumbup.gif niekaip neatsižaidžiu lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu as irgi parsisiunciau, bet neuzkabino manes schmoll.gif Perejau Niujorka, Londona, galvojau, gal idomiau ir ivairiau pasidarys - kur tau doh.gif Tas pats per ta pati.
Visumoj gal ir neblogas, bet zaidziau ir tikrai geresniu zaidimu blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes..
gal kuri zaide PLANT TYCOON?
As nesuprantu,ten parasyta,kad galima sumaisyti dvi rusis ir gaunasi kita, bet kur tai padaryti? parasyta kad ten kur seeds parasyta, bet kad nerandu,nesuprantu,ar as buka tokia doh.gif lotuliukas.gif as cia reikia pazaisti ir tik veliau leis maisyti, nes jau zaidziu dvi paras po nzn kiek valandu, o vos ne vos keleta pinigeliu susitaupau ir koki sss nusiperki...
jei kas zaidet paaiskinkit 4u.gif
Atsakyti
Oj, Plant tycoon tai man vienas is utopiskiausiu zaidimu, kokius tik esu macius doh.gif Nors net 4 Magic Plants is 6 jau turiu thumbup.gif

Agniuke, visu pirma per options pasitikrink, ar pas tave "game speed" yra nustatyta "fast" - nes tik ant tokio greicio apsimoka zaist, kitaip nusibos ziauriai ilgai laukt, kol tie augalai isaugs.
Toliau - su greiciu "fast" augalas auga (buds in ... ) 42 minutes, bresta (mature in ... ) 5 minutes. Va kai jau subresta, tada paspausk ant bet kurio augalo ir toj vietoj, kur yra seklos, pamatysi tokias baltas dulkeles - butent jas paimi su pele ir "uznesi" ant kurio nors augalo, kuri nori apdulkinti (butent apdulkinimu augalai ir yra kryzminami). Tik abu augalai turi but subrende (mature). O tada kai apdulkinsi, jie dar kokias 5 minutes gamins seklas (producing seeds). Paprastai kiekvienas augalas subresta 24 metu, seklas gamina iki berods 33 metu ir pagamina 4-5 seklas. 5 seklos yra maximumas, ir jeigu lauksi, kol jas visas "nuskinsi", augalas nuvys (depleted) ir tada zmones nebenores jo pirkt - arba tada turesi labai smarkiai sumazint jo kaina.
Zodziu, geriausia palaukt, kol augalas pagamins kokias 3 seklas, tada jas visas susirenki, ir augalus parduodi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 10, 21:03)
butent jas paimi su pele ir "uznesi" ant kurio nors augalo

as visada tik ant to pacio augalo nesdavau smile.gif ir uzkniso,nes jie auga ilgai,greitis maximum, o parsiduoda ir ne ka uz didesne kaina lotuliukas.gif

aciu labai,dabar bandysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2007 12 10, 21:12)
as visada tik ant to pacio augalo nesdavau smile.gif

Tai jo, matai, kai ant to pacio uznesi, tai gaunasi, kad ji pati su paciu ir sukryzmini biggrin.gif Del to jis gamina lygiai tokias pacias seklas, is kuriu ir pats pasodintas. O kai uznesi nuo vieno augalo ant kito, tai va tada jau visokios veisles isradinejamos.
Beje, kai turesi daugiau pinigeliu, tai butinai nusipirk ta DNR chemikala - labai faina su juo paeksperimentuot thumbup.gif
Atsakyti