Iš kur jūs siuntėtes tą žaidimą? Knieti išbandyti,bet reflexive'j jo nerandu
Ai, as tai apie "fashion" esu atsisiuntus net 7 zaidimus, tai jau nusibodo
Be to, is screenshotu neatrodo nieko ispudingo, tai gal kada nors veliau 
Man liko paskutinis sokolado receptas
Simuliuxe, Baksoj yra
Simuliuxe, Baksoj yra
Ačiū
Eisiu ieškot

Papildyta:
O jie ten parsisiunčia pilni,ar tik 60min? Jei ne pilni,gal turit vaistukus?
Papildyta:
O jie ten parsisiunčia pilni,ar tik 60min? Jei ne pilni,gal turit vaistukus?
Baksoj visi pilni žaidimai
Padėkit.
Parsisiunčiau jojo's fashion show iš baksos,atidarau ir rašo: Enter password for the encrypted file. Gal kuriai taip buvo? Galit padėt?

Papildyta:
O radau
Papildyta:
O radau
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 09, 17:38)
Ai, as tai apie "fashion" esu atsisiuntus net 7 zaidimus, tai jau nusibodo
Be to, is screenshotu neatrodo nieko ispudingo, tai gal kada nors veliau 
Simuliuxe, Baksoj yra
Simuliuxe, Baksoj yra
man kiti fashion visai nepatiko
Aš irgi užsikabliavau ant to jojo's fashion show
niekaip neatsižaidžiu
Nu as irgi parsisiunciau, bet neuzkabino manes
Perejau Niujorka, Londona, galvojau, gal idomiau ir ivairiau pasidarys - kur tau
Tas pats per ta pati.
Visumoj gal ir neblogas, bet zaidziau ir tikrai geresniu zaidimu
Visumoj gal ir neblogas, bet zaidziau ir tikrai geresniu zaidimu
Sveikutes..
gal kuri zaide PLANT TYCOON?
As nesuprantu,ten parasyta,kad galima sumaisyti dvi rusis ir gaunasi kita, bet kur tai padaryti? parasyta kad ten kur seeds parasyta, bet kad nerandu,nesuprantu,ar as buka tokia
as cia reikia pazaisti ir tik veliau leis maisyti, nes jau zaidziu dvi paras po nzn kiek valandu, o vos ne vos keleta pinigeliu susitaupau ir koki sss nusiperki...
jei kas zaidet paaiskinkit
gal kuri zaide PLANT TYCOON?
As nesuprantu,ten parasyta,kad galima sumaisyti dvi rusis ir gaunasi kita, bet kur tai padaryti? parasyta kad ten kur seeds parasyta, bet kad nerandu,nesuprantu,ar as buka tokia
jei kas zaidet paaiskinkit
Oj, Plant tycoon tai man vienas is utopiskiausiu zaidimu, kokius tik esu macius
Nors net 4 Magic Plants is 6 jau turiu
Agniuke, visu pirma per options pasitikrink, ar pas tave "game speed" yra nustatyta "fast" - nes tik ant tokio greicio apsimoka zaist, kitaip nusibos ziauriai ilgai laukt, kol tie augalai isaugs.
Toliau - su greiciu "fast" augalas auga (buds in ... ) 42 minutes, bresta (mature in ... ) 5 minutes. Va kai jau subresta, tada paspausk ant bet kurio augalo ir toj vietoj, kur yra seklos, pamatysi tokias baltas dulkeles - butent jas paimi su pele ir "uznesi" ant kurio nors augalo, kuri nori apdulkinti (butent apdulkinimu augalai ir yra kryzminami). Tik abu augalai turi but subrende (mature). O tada kai apdulkinsi, jie dar kokias 5 minutes gamins seklas (producing seeds). Paprastai kiekvienas augalas subresta 24 metu, seklas gamina iki berods 33 metu ir pagamina 4-5 seklas. 5 seklos yra maximumas, ir jeigu lauksi, kol jas visas "nuskinsi", augalas nuvys (depleted) ir tada zmones nebenores jo pirkt - arba tada turesi labai smarkiai sumazint jo kaina.
Zodziu, geriausia palaukt, kol augalas pagamins kokias 3 seklas, tada jas visas susirenki, ir augalus parduodi
Agniuke, visu pirma per options pasitikrink, ar pas tave "game speed" yra nustatyta "fast" - nes tik ant tokio greicio apsimoka zaist, kitaip nusibos ziauriai ilgai laukt, kol tie augalai isaugs.
Toliau - su greiciu "fast" augalas auga (buds in ... ) 42 minutes, bresta (mature in ... ) 5 minutes. Va kai jau subresta, tada paspausk ant bet kurio augalo ir toj vietoj, kur yra seklos, pamatysi tokias baltas dulkeles - butent jas paimi su pele ir "uznesi" ant kurio nors augalo, kuri nori apdulkinti (butent apdulkinimu augalai ir yra kryzminami). Tik abu augalai turi but subrende (mature). O tada kai apdulkinsi, jie dar kokias 5 minutes gamins seklas (producing seeds). Paprastai kiekvienas augalas subresta 24 metu, seklas gamina iki berods 33 metu ir pagamina 4-5 seklas. 5 seklos yra maximumas, ir jeigu lauksi, kol jas visas "nuskinsi", augalas nuvys (depleted) ir tada zmones nebenores jo pirkt - arba tada turesi labai smarkiai sumazint jo kaina.
Zodziu, geriausia palaukt, kol augalas pagamins kokias 3 seklas, tada jas visas susirenki, ir augalus parduodi
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 10, 21:03)
butent jas paimi su pele ir "uznesi" ant kurio nors augalo
as visada tik ant to pacio augalo nesdavau
aciu labai,dabar bandysiu
QUOTE(Agniuke* @ 2007 12 10, 21:12)
Tai jo, matai, kai ant to pacio uznesi, tai gaunasi, kad ji pati su paciu ir sukryzmini
Beje, kai turesi daugiau pinigeliu, tai butinai nusipirk ta DNR chemikala - labai faina su juo paeksperimentuot