Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 11, 00:35)
Tai jo, matai, kai ant to pacio uznesi, tai gaunasi, kad ji pati su paciu ir sukryzmini biggrin.gif Del to jis gamina lygiai tokias pacias seklas, is kuriu ir pats pasodintas. O kai uznesi nuo vieno augalo ant kito, tai va tada jau visokios veisles isradinejamos.
Beje, kai turesi daugiau pinigeliu, tai butinai nusipirk ta DNR chemikala - labai faina su juo paeksperimentuot  thumbup.gif

as db bandau uzsidirbti geresnei zemej,nes man sukryzmintos geles nuvysta ir nesuprantu ka daryt lotuliukas.gif bet jauciu man greti truks kantrybe,nes dar nelabai kampo as cia pagaunu kaip ka daryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sviesulka, ismokau apgauti zaidima lotuliukas.gif

gal aisku tu jau zinai,o jei ne,tai gal prireiks...
kadangi zaidimas veikia ir tada kai buna isjungtas kompiuteris,tai jis veikia del to,kad kai ijungi vel ji,jis susilygina su kompiuterio laiku.
tai va,pasodinau visas seklas, isjungiau zaidima, kompiuteryje laika padariau ne 12:30, o 13:30 ir vel atsidariau,visos geles buvo suaugusios lotuliukas.gif thumbup.gif

gal tau reikes,nes mane tikrai nervina laukti kol jos uzauga lotuliukas.gif
Atsakyti
Aaa, jo, tas budas geras thumbup.gif Buvau kazkur skaicius, tik pati nenaudojau ne karto biggrin.gif
Man tai jau jis irgi nusibodes doh.gif Ilendu tik karts nuo karto su visokiais DNR chemikalais paeksperimentuot, kai jau visai nebeturiu, ka zaist smile.gif Pas mane dabar tu pinigu ten jau keli tukstanciai, tai as visada perkuosi "instant grow bomb" ar kazkaip tai - nu kur ten po keliu "uzlasinimu" augalas tiesiog akyse isauga biggrin.gif Tai nenusibosta taip laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 11, 14:14)
Aaa, jo, tas budas geras  thumbup.gif Buvau kazkur skaicius, tik pati nenaudojau ne karto biggrin.gif
Man tai jau jis irgi nusibodes  doh.gif Ilendu tik karts nuo karto su visokiais DNR chemikalais paeksperimentuot, kai jau visai nebeturiu, ka zaist smile.gif Pas mane dabar tu pinigu ten jau keli tukstanciai, tai as visada perkuosi "instant grow bomb" ar kazkaip tai - nu kur ten po keliu "uzlasinimu" augalas tiesiog akyse isauga biggrin.gif Tai nenusibosta taip laukt biggrin.gif

pas mane keli tukstanciai, bet dar keik nesusipirkau visko,tai kaupiu smile.gif
o del to, tai kam pirkti,jei gali laiak vaalndele prasukti ir visi uzauga smile.gif trys sekundes o augalai jau uzauge smile.gif ir db pamaciau kad zaidimo nereikia isjungti smile.gif
Atsakyti
Ka zaidejos gero beveikia? ax.gif Maciau jau Villageriu puslapyje atnaujintas paveiksliukas "Comming soon", tai gal jau po Nauju ir sulauksim pagaliau biggrin.gif

As tai dabar paskutiniu metu uzsikabinau ant eilinio "fashion" zaidimuko - siaip nieko ispudingo, bet tu paciu Dinner Dasho kureju darbas, kuriame velgi vaidenasi Flo is Dinner Dash, ir Quinn is Wedding Dash thumbup.gif
Dress shop hop
Atsakyti
Aš irgi jį žaidžiau, bet man tai nelabai, dabar bandau žaist Hidden Secrets - The Nightmare
Atsakyti
Nu jo, Diner Dasho tai nieks neperspjaus, bet sakau, laikui uzmusinet gerai, priedo man patinka ta pati istorija, kad ten jau is ju trijule susidare - Flo, Quinn ir dabar ta Bobbi thumbup.gif

O tu Hidden Secrets as jau net nesisiunciau doh.gif Nu kad jau cia paskutiniu metu tik tokius ir kepa viena po kito, net rusai parase "eilinis hidden object zaidimukas" g.gif Man daugiau labiau patiko Mystery in London - 3 MCF kureju zaidimukas is serijos 360 laipsniu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tai jo, jie visi panašūs, bet kai neturiu ką žaist tai vis kartais kai nėr ką veikt
Atsakyti
Jo jo, tai pas mane irgi dabar tokiu prisiusta, kai neturi, ka veikt. Tu hidden object irgi gal kokie 6 yra. Is pradziu tai intensyviai zaidziau, bet po to pavargau nuo tu daiktu ieskojimo. doh.gif Norisi kazkokio action, tai va Jojos fashion buvo toks paivairinimui, ir dabar ta Dress shopa maigau - vis nereik i ekrana stebeilytis ir akis gadint daiktu ieskant lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki su sventem noriu paklausti kur rast programa kur atrisa zaidimus turejau bet istrine vaikas neticia dekui
Papildyta:
QUOTE(ycikas555 @ 2007 12 03, 20:49)
parašyk man y skypa atsiusiu  4u.gif

gal galit ir man atsiusti i skype mano studentas1981.aciu labai
Atsakyti
Gal kas galit padet? 4u.gif As turejau taip pat nulauzinetoja is reflexive, nulauzinejau zaidimus gal kokius 2 ar maziau metus, bet padariau pertrauka ir nebezaidziau tu zaidimuku, dabar norejau zaisti ir savo kompe neberandau jo, tada paprasiau pusseseres, kad atsiustu, atsiunte, bet meta virusa ir neina doh.gif . Gal sakau jau tas nulauzinetojas kur as turiu paseno g.gif , o gal kam taip pat atsitiko, nes labai noris zaist, o negaliu doh.gif , Gal kas galit padeti, patarti ka daryt? 4u.gif
Atsakyti

Ir dar noriu paklaust o koks cia adresas ta baska ar kaip ji blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikucka: 27 gruodžio 2007 - 14:38