Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

o šitam puslapi www.2baksa.net tik užsiregistravus galima siųstis, ar dar kanors iš savęs reikia įkelti? Nelabai aš ten supratau. Niekad iš čia nieko nesisiunčiau.
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2007 12 31, 18:25)
o šitam puslapi www.2baksa.net tik užsiregistravus galima siųstis, ar dar kanors iš savęs reikia įkelti? Nelabai aš ten supratau. Niekad iš čia nieko nesisiunčiau.

bent jau as kiek siunciaus,tai nereik nei registruotis nei pan,tiesiog imi ir siunties bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 12 31, 17:44)
bent jau as kiek siunciaus,tai nereik nei registruotis nei pan,tiesiog imi ir siunties bigsmile.gif

ne ne,ten nieko ir nereikia,imi siuntiesi,paskui ivedi koda kai praso ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikucka @ 2007 12 30, 23:05)
Vija, man padejo, dabar as jum padesiu  4u.gif pabandyk nueiti i www.2baksa.net ir paieskoti sio zaidimo, ten atsiuncia pilnus  4u.gif

Ačiū labai labai 4u.gif Kiek džiaugsmo namie dabar... biggrin.gif
Atsakyti
kokiu zinot zaidimu kur reikia statyt pilis ir kariaut,vykdyt visokias misijas ir pan ax.gif panasiai kaip dark legions 4u.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau suarchyvuotą žaidimą iš 2baksa.net ir, kad išarchyvuoti prašo kažkokio slaptažodžio. Iš kur jį man gauti? g.gif
Atsakyti
Ačiū Gustuke clap.gif Aš iš to tingėjimo ne ranka rašiau paswordą, o copy/paste. doh.gif
Dabar jau viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
vakar baigiau westward zaisti, bandysiu dabar plant tycoon, nors su fish tycoon nieko nesigauna doh.gif ir jis baisiai nuobodus, per ilgai reikia laukti, kol zuvys auga.
Atsakyti
QUOTE(Aiva. @ 2008 01 03, 14:31)
vakar baigiau westward zaisti, bandysiu dabar plant tycoon, nors su fish tycoon nieko nesigauna doh.gif ir jis baisiai nuobodus, per ilgai reikia laukti, kol zuvys auga.

tai ir su augalais reikes laukt tongue.gif bent nors idomesnis nei zuvys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 01, 16:39)
kokiu zinot zaidimu kur reikia statyt pilis ir kariaut,vykdyt visokias misijas ir pan ax.gif panasiai kaip dark legions 4u.gif

negi nieks tokių nežino? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 04, 18:18)
negi nieks tokių nežino? blush2.gif

aš tai tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
apie viduramžius kur reik pilis statyt ir kariaut:
"Stronghold Crusader"
"Stronghold 2"
"Stronghold Legends"
"The Settlers: Rise of an Empire"
Atsakyti