Įkraunama...
Įkraunama...

Žaidimų kodai

www.2baksa.net ten yra daug žaidimų ir jie visi jau pilni
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2007 12 10, 21:03)
Oj, Plant tycoon tai man vienas is utopiskiausiu zaidimu, kokius tik esu macius  doh.gif Nors net 4 Magic Plants is 6 jau turiu  thumbup.gif

as ir turiu 4 augalus stebuklingus,daugiau neiveikiu.Siaip as si zaidima isijungiu kai tikrai neber ka veikti,nes nusibodo biski.Visokiausiu budu jau isbandziau neivyksta nieko naujo.O iki vabalu kolekcijos pilnumos liko tik 2 vabalai doh.gif
Atsakyti
Parsisiunciau zaidima is baksos, ten paspaudziau run, susikrove, atsisiunte ir ismete lentele "Enter password for the encrypted file:" ir kokio cia kodo praso? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikucka @ 2007 12 27, 23:25)
Parsisiunciau zaidima is baksos, ten paspaudziau run, susikrove, atsisiunte ir ismete lentele "Enter password for the encrypted file:" ir kokio cia kodo praso?  blush2.gif

tuoj i az parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Laabai aciu kas padejot 4u.gif 4u.gif o gal dar kas del reflexive zino kur praitam puslapy parasiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikucka @ 2007 12 28, 13:01)
Laabai aciu kas padejot  4u.gif  4u.gif  o gal dar kas del reflexive zino kur praitam puslapy parasiau? ax.gif

Nu tam patch nuorodos neturiu g.gif gal kitos tures po ranka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 12 27, 19:54)
iki vabalu kolekcijos pilnumos liko tik 2 vabalai doh.gif

Man 1 vabalas liko, bet ir tas neatskrenda doh.gif
Vis dairausi i Villageriu puslapi - vis dar nieko unsure.gif
Atsakyti
Gal kas galit pagelbeti su Virtual Villagers 2: Lost Children kodais? Demo versija veikia tik 1h, dukra labai nori zaisti.
Buciau l dekinga.

PS beje, ar Lietuvoj ju nera pirkti?
Atsakyti
iš kur ir kaip parsisiųsti vištamūšį , žiemą, piratus
Atsakyti
Parsisiunčiau Farm Frenzy iš Reflexive ir nepasileidžia net demo versija. Visas ekranas pasidaro juodas ir neužsikrauna žaidimas. Kas gali būti? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2007 12 30, 23:27)
Gal kas galit pagelbeti su Virtual Villagers 2: Lost Children kodais? Demo versija veikia tik 1h, dukra labai nori zaisti.
Buciau l dekinga.

PS beje, ar Lietuvoj ju nera pirkti?

Vija, man padejo, dabar as jum padesiu 4u.gif pabandyk nueiti i www.2baksa.net ir paieskoti sio zaidimo, ten atsiuncia pilnus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2007 12 31, 00:25)
iš kur ir kaip parsisiųsti vištamūšį , žiemą, piratus

O kaip tiksliau sie zaidimai vadinas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Daimen @ 2007 12 31, 05:33)
Parsisiunčiau Farm Frenzy iš Reflexive ir nepasileidžia net demo versija. Visas ekranas pasidaro juodas ir neužsikrauna žaidimas. Kas gali būti?  cry.gif

Pabandyk atsisiusti is baksos. Perejau si zaidima, verta siustis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikucka @ 2007 12 28, 00:25)
Parsisiunciau zaidima is baksos, ten paspaudziau run, susikrove, atsisiunte ir ismete lentele "Enter password for the encrypted file:" ir kokio cia kodo praso?  blush2.gif

man irgi reiketu to passwordo gal kas pasakys? blush2.gif
Atsakyti