Kas dėl operacijos, tai užkniso laukt ir bijot. Naktį šoku iš baimės. Ale ką, nepasirinksi.
Jezus, ko tu taip gasdiniesi? Gi ne stubura operuos?
Kas dėl operacijos, tai užkniso laukt ir bijot. Naktį šoku iš baimės. Ale ką, nepasirinksi.
Kiek dar laukti? Kuriai dienai paskirta operacija?
Jezus, ko tu taip gasdiniesi? Gi ne stubura operuos?
Ai, todėl ir bijau, kad visos kojos išpjaustytos. Daba dar ir rankos bus. Na čia mano baubai.
Odos darinius pjausto? 🤔
Sąnarius varžtuoja? 🤔
Odos darinius pjausto? 🤔
Sąnarius varžtuoja? 🤔
Čia tyčiojies? Gal tada ir baigiam.
Čia tyčiojies? Gal tada ir baigiam.
Tau viskas gerai? Prie ko čia tyčiojies. Vis rašai rašai užuominas kelintas mėnuo. Kokios mintys atėjo į galvą ir pasvarsčiau. Ir jos normalios. Ar negirdėjai, kad tokias operacijas žmonėms daro?
O apskritai logiška, jeigu parašai viešai A, o dar ir tai kartoji nuolat - tai normalu paklausti, pasidomėti ir apie B.
Tau viskas gerai? Prie ko čia tyčiojies. Vis rašai rašai užuominas kelintas mėnuo. Kokios mintys atėjo į galvą ir pasvarsčiau. Ir jos normalios. Ar negirdėjai, kad tokias operacijas žmonėms daro?
O apskritai logiška, jeigu parašai viešai A, o dar ir tai kartoji nuolat - tai normalu paklausti, pasidomėti ir apie B.
Kelintas mėnuo nerašau. Operuos alkūnę. Tikiuosi daba ok?
Kelintas mėnuo nerašau. Operuos alkūnę. Tikiuosi daba ok?
Greitai laikas bėga, bet rašei ir žiemą, ir ne kartą. Esi pikta, nenori, kad klausinėtų, domėtųsi - tai tiesiog nerašyk paslapčių arba tai kas erzina, kai kiti reaguoja į tavo žinutes. Dabar ok?
Spėkit kas man vėl nuotaiką sukniso
Spėkit kas man vėl nuotaiką sukniso
Tai ko vėl pridirbo exas? 🙂
Greitai laikas bėga, bet rašei ir žiemą, ir ne kartą. Esi pikta, nenori, kad klausinėtų, domėtųsi - tai tiesiog nerašyk paslapčių arba tai kas erzina, kai kiti reaguoja į tavo žinutes. Dabar ok?
Ok, daba. Tai tos operacijos nevyksta taip greit. Kovą prašiausi, neėmė. Viskas gerai, tik laukimas užknisa.