Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Amadėjai patinka aukos vaidmuo gal. Kiek tau patarta buvo, kad nesileistum į kalbas, ignuoruoji, blokuoji ir tiek žinių, visą info perduos advokatas, jeigu reikės, oficialiai, raštiškai. Bet, matyt, pačiai smagu su juo cackytis, susirašinėt. Jau geriau eik į xxx  :D​ 

Atsakyti

Amadėjai patinka aukos vaidmuo gal. Kiek tau patarta buvo, kad nesileistum į kalbas, ignuoruoji, blokuoji ir tiek žinių, visą info perduos advokatas, jeigu reikės, oficialiai, raštiškai. Bet, matyt, pačiai smagu su juo cackytis, susirašinėt. Jau geriau eik į xxx  :D​ 
Tiesiog kai aš nustoju šnekėtis, tada atakuoja vaiką.  Advokatą reik nususamdyt dar. Mb užsiprašė 1000 nesuprantu už kurią vietą 😃 ir čia dar nėra galutinė suma, jei bus reikalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 23 kovo 2021 - 07:38

Nu tai isvis tylek, nereaguok, nereiks nei advokatu. 

Atsakyti

Greiskeli, 23 Kov 2021 - 08:24, parašė: Nu tai isvis tylek, nereaguok, nereiks nei advokatu.
Tai prie vaiko tada lenda.gal tel nr vaikui pakeist.
Atsakyti
Amadėja, o sutartyje parašyta, kad tu turi su juo susirašinėt, atrašinėt pastoviai? Gal bus išties kad vaikas ten nebenorės vykti,klausei vaiko teisių atstovų, ką tokių atvejų reikia daryt?
Atsakyti

Ką su vaiku daryt?

Atsakyti

Tiesiog kai aš nustoju šnekėtis, tada atakuoja vaiką.  Advokatą reik nususamdyt dar. Mb užsiprašė 1000 nesuprantu už kurią vietą 😃 ir čia dar nėra galutinė suma, jei bus reikalų.

Kaip jis vaiką atakuoja? Ką konkrečiai daro?

Atsakyti

Tai zinutem, skambuciais turbut. 

Atsakyti

Tai zinutem, skambuciais turbut. 

Ir ką rašo tose žinutėse? 

Atsakyti

Kaip jis vaiką atakuoja? Ką konkrečiai daro?

Labas, Gaile  :)​ 

Šiaip manau grįžk tiesiog normaliai ir bendrauk. Aš irgi pasiilgau ir grįžau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 23 kovo 2021 - 09:16

Tai jau čia nick'us visoms privalu pasikeist? :) Jei čia Gailė, tai malonu. Iš kur tik jūs atspėjat?

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 23, 09:38)
<p>Tai jau čia nick'us visoms privalu pasikeist? smile.gif Jei čia Gailė, tai malonu. Iš kur tik jūs atspėjat?</p>

Tai dar klausimas, ką jos atspėja. Mane čia irgi bandė spėti - nesėkmingai biggrin.gif
Atsakyti