Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai ko vėl pridirbo exas? 🙂

Aj, vaikas  vakar supyko, nenorėjo šiand.susitikt ir net kalbėtis, o likau kalta vėl aš. O supyko, nes tete lb.nutempė parvežimą vakar ir dar kažkur lauke kol laukė tas sušalo.

Vėl rašinėjo dėl tų ataskaitų, o kadangi nesutinku su reikalavimais pamažint alimentus ir kitais, tai pažadėjo užtūsyt per teismus, policijas ir kur įmanoma bus mažiausiai 2metus

Atsakyti

Amadėja*, 22 Kov 2021 - 20:58, parašė: Aj, vaikas vakar supyko, nenorėjo šiand.susitikt ir net kalbėtis, o likau kalta vėl aš. O supyko, nes tete lb.nutempė parvežimą vakar ir dar kažkur lauke kol laukė tas sušalo. Vėl rašinėjo dėl tų ataskaitų, o kadangi nesutinku su reikalavimais pamažint alimentus ir kitais, tai pažadėjo užtūsyt per teismus, policijas ir kur įmanoma bus mažiausiai 2metus
Nu ,jei neturi kur dėt pinigų..jam turbūt tai pakainuos🙊
Atsakyti

Tegul apsisika. 

Atsakyti

Aj, vaikas  vakar supyko, nenorėjo šiand.susitikt ir net kalbėtis, o likau kalta vėl aš. O supyko, nes tete lb.nutempė parvežimą vakar ir dar kažkur lauke kol laukė tas sušalo.

Vėl rašinėjo dėl tų ataskaitų, o kadangi nesutinku su reikalavimais pamažint alimentus ir kitais, tai pažadėjo užtūsyt per teismus, policijas ir kur įmanoma bus mažiausiai 2metus

Pf, maziau klausyk  to psicho grasinimu.. cha, 200 eur gaili, o advokatams,  matai, mokes . Rekia is pasiutimo ir bejegiskumo,  juokdarys. 

Atsakyti

Pf, maziau klausyk  to psicho grasinimu.. cha, 200 eur gaili, o advokatams,  matai, mokes . Rekia is pasiutimo ir bejegiskumo,  juokdarys. 

Aš ir taip manau.

Atsakyti

Bet esmė, kad jis lyg apsėstas. Negaliu tas užknisa kaip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 kovo 2021 - 21:22

Naudok Gailes metoda. Niekaip nereaguok. Uzsiknis sukauti, kai niekas neatsiliepia. 

Atsakyti

Naudok Gailes metoda. Niekaip nereaguok. Uzsiknis sukauti, kai niekas neatsiliepia. 

Tai man tik toks metodas ir padėjo.

Atsakyti

Tai man tik toks metodas ir padėjo.

Ar ir tave exas taip kamavo?

Atsakyti

Ar ir tave exas taip kamavo?
Ne taip, kaip Amadėją, ale kamavo. Ir maniškis yr jam snukin užnešęs, nors yra padorus ir inteligentiškas žmogus. Tas vyko 25 metus atgal. Nenoriu prisimint, nebeklauskit gal.

Toks nusikamavęs buvo, kad nei alimentų gavau, nei sūnus tėvą matė. Ein jis peklon.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 22 kovo 2021 - 21:54

Tai maniškis nebelabai benori matyt.

Susikniso santykius su vaiku, bet vėl kalta aš, kad nuteikiau. 

Aiškina, kas pas jo draugus suomius vaikas pas tėvus būna po pusę laiko. Aš sakau, kad čia ne Suomija. Žooooodžiu...🙈🙈🙈🙈

Atsakyti

Amadėja*, 22 Kov 2021 - 22:23, parašė: Tai maniškis nebelabai benori matyt. Susikniso santykius su vaiku, bet vėl kalta aš, kad nuteikiau. Aiškina, kas pas jo draugus suomius vaikas pas tėvus būna po pusę laiko. Aš sakau, kad čia ne Suomija. Žooooodžiu...🙈🙈🙈🙈
Ir vistiek su juo šneki? kada tau dašils.
Atsakyti