Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kokiam įstatyme tokia prievolė nurodyta?

Tai vat šitą aš su advokate aiškinsiuosi, nes VT teigimu tai mano pareiga, nes abu tėvai į vaiką turi lygias teises.  Įtvirtinta civiliniam kodekse.

Kolkas padaviau prašymą dėl mediacijos, nes be to jokie tolimesni teisiniai veiksmai negalimi. 

Toliau į teismą.

Ir reik sulaukt kaip su mb dar baigsis, nes vt.iš policijos ibfo pasiėmę. 

Atsakyti

Tegu siuntinėja. Pasakyk vaikui nekreipt dėmesio. Ir pati neatrasinek jam. 

Tikrai patariu negailėti geram advokatui. Ir vaikų psichologui. Kol vaikas nepradėjo pvz žalotis, ar vartot ką nors 

MB žadėjo pinigų duot kiek reiks :)

O pas psichologę eilės laukiam. Buvo 1 vizitas, patiko vaikui. Reiks, dapirksiu. O dar 11 kompensuojamųų. Tik gerai ten ne valstybinė poliklinika, o privati, tai net aplinka kita.

Atsakyti

O su Anidandom biškį sunku kol kas. 

Atsakyti

Vt negali uždrausti. Tik teismas. Laikinai arba nuolatiniai apribojamas tėvų valdžią. Bet dėl to reikia pačiai amedejai pasamdzius advokatą kreiptis į teismą. Vt teiks išvadą procese

Nu mano žinomu atveju jokio teismo nebuvo, o vienam iš tėvų buvo uždrausta matytis su vaikais. Nežinau detalių, kaip ten ką uždraudė, policija kartais dalyvaudavo, bet kad buvo toks draudimas ir vaikai buvo atskirti tai faktas. 

Atsakyti

Yes!!!!! Nutraukė ikiteisminį.Laukiam dokumentų

Atsakyti

Tada bus matyt ko advokatas gali imtis prieš jį 

Blyn kaip gerai

Atsakyti

Tada bus matyt ko advokatas gali imtis prieš jį 

Blyn kaip gerai

Advokatas nieko nesiims pats, savo noru.

Atsakyti

Advokatas nieko nesiims pats, savo noru.

Tai susitiksim ir nutarsim :)

Atsakyti

Pliac... as be zodziu....... https://www.delfi.lt...u.d?id=86762415

Na matai, pas mus laisvai keliauja sau po visokius Maldyvus, Egiptus, o draudimai tik šalies viduje.

Va JK padarė priešingai. Šalies viduje keliauja, o sugalvojusiems paatostogauti svetur 5000 svarų bauda. 

Taip tikrai logiškiau, saugantis svetimų šalių viruso atmainų.

https://m.delfi.lt/u...php?id=86764233

Atsakyti

Tai susitiksim ir nutarsim :)

Mano advokatuks sakė:

1. Labai apsibrėžti vaiko atsiėmimo vietą. Kad galėtum jam pvz., kieme vaiką paduot. Jokių ėjimų į laiptinę ar butą.

2. Konkretus atidavimo/paėmimo laikas. Jokių improvizacijų.

Dar daug visko pripasakojo, bet daug ir pati žinai, tingiu rašyt.

Atsakyti

Nu mano žinomu atveju jokio teismo nebuvo, o vienam iš tėvų buvo uždrausta matytis su vaikais. Nežinau detalių, kaip ten ką uždraudė, policija kartais dalyvaudavo, bet kad buvo toks draudimas ir vaikai buvo atskirti tai faktas. 

Tėvų valdžia gali apriboti tik teismas 

Atsakyti

Tai vat šitą aš su advokate aiškinsiuosi, nes VT teigimu tai mano pareiga, nes abu tėvai į vaiką turi lygias teises.  Įtvirtinta civiliniam kodekse.

Kolkas padaviau prašymą dėl mediacijos, nes be to jokie tolimesni teisiniai veiksmai negalimi. 

Toliau į teismą.

Ir reik sulaukt kaip su mb dar baigsis, nes vt.iš policijos ibfo pasiėmę. 

Tavo pareiga tik nedrausti bendraut ir pasiimt pagal grafiką. Sukelti norą nėra pareiga jokiam įstatyme.

Atsakyti