Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Netiks.reik pedagoginį baigti.

Geras.... kazkas galvoja, kad bile kas ten dirbt gali :lol:​ 

Atsakyti

Netiks.reik pedagoginį baigti.

gal nebutinai...cv nusiust nieko nekainuoja :)

Atsakyti

Ikimokyklinis issilavinimas - gerai skamba. :D Jei nelankei darzelio, neturi ir  ikimokyklinio issilavinimo, teip iseina? :unsure: O auklyte gal galima kur isidarbinti, gal tam uzteks "ikimokyklinio" issilavinimo, nebutinas pedagoginis. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 26 kovo 2021 - 10:55

Įrašė tik 1 vaiką. Plius jo šeima tam sąraše jau nuo rudens. Gal dėl to vaiko raktikaulio lūžio ar kai ji kreipėsi į VT. Nežinau :)

Na, aš tikiuosi išsispręs ir išbrauks

Tai vat ir jo ir tavo socialinės rizikos. Fainuma 😄

Atsakyti

Ikimokyklinis issilavinimas - gerai skamba. :D Jei nelankei darzelio, neturi ir  ikimokyklinio issilavinimo, teip iseina? :unsure: O auklyte gal galima kur isidarbinti, gal tam uzteks "ikimokyklinio" issilavinimo, nebutinas pedagoginis. 

maciau kazkada skelbima... aukletojos padejejos ieskojo..nereikejo jokio pedagoginio issilavinimo :)

Atsakyti

Taigi aš žinojau, iad jis kreipsis tikrai, tai irgi kreipiausi. O ką paneigsi su išrašais iš policijos, kur kaltina mano vyrą sumušimu vaiko akivaizdoj :)

Vat tik bėda, kad jie kiekvieną šeimą ima individualiai, nors mūsų atveju geriau būtų kartu. Aišku jo žmona daug nutylėjo  nes ji ėmė bijot, kad atims vaikus.

Tik TV pagalbos čia trūksta. Daugiau nieko. Sory

Atsakyti

Ikimokyklinė pedagogika. Normalus mokslas apie ikimokyklinio amžiaus vaikų raidą ir ugdyma.

Atsakyti

Nu gal ji labai kvalifikuota.

Niekad neatsake į klausimus apie profesija, tai nežinau. Bet jei būtų paklausi kvalifikacija, tai problemos dėl darbo paieškų nekiltų 

Atsakyti

gal nebutinai...cv nusiust nieko nekainuoja :)

Nu nejuokink.

Atsakyti

maciau kazkada skelbima... aukletojos padejejos ieskojo..nereikejo jokio pedagoginio issilavinimo :)

Padėjėjom nereikia, nes jos neorganizuoja ugdymo. Tik padeda auklėtojai.

Nors db galvoju, kad gal privatūs darželiai ir iš auklėtojų neturi prievolės aukštojo reikalaut. 

Atsakyti

Ikimokyklinė pedagogika. Normalus mokslas apie ikimokyklinio amžiaus vaikų raidą ir ugdyma.

Plia, as ta suprantu,  man  uzkliuvo    bele kaip surasytas skelbimas.  Gal tada ir reikalavimai nebus tokie griezti. Amadeja, bandyk. :D

Atsakyti

Tai padejeja, auklyte. Jos darbas yra palaikyti svara, tvarka, maitinima.

O cia iesko aukletojos. Niekada aukletojom nedirbo ir negalejo dirbti zmogus be ped. issilavinimo. 

Atsakyti