Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Padėjėjom nereikia, nes jos neorganizuoja ugdymo. Tik padeda auklėtojai.

Nors db galvoju, kad gal privatūs darželiai ir iš auklėtojų neturi prievolės aukštojo reikalaut. 

Eik tu, nesamone. 

Atsakyti

Dabar jos nebesivadina aukletojom net. Jos vadinasi mokytojom. 

Atsakyti

Anidanda, 26 Kov 2021 - 11:01, parašė: Niekad neatsake į klausimus apie profesija, tai nežinau. Bet jei būtų paklausi kvalifikacija, tai problemos dėl darbo paieškų nekiltų
Nenori!jai visko užtenka.visko turi.yra namų šeimininkė.ir niekad nesakė,kad jai trūksta pinigų.
Atsakyti

Nu nejuokink.

kodel juokinu? I ta pozocija netiks, gali pasiulyt i kita. As pati gavau darba nusiuntus CV imonei, kuri net neieskojo darbuotoju i jokia pozicija :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 26 kovo 2021 - 11:13

Nenori!jai visko užtenka.visko turi.yra namų šeimininkė.ir niekad nesakė,kad jai trūksta pinigų.

Tą aš suprantu. Čia Kristij sako, kad gal neturi lėšų advokato paslaugoms. Ir tipo ką daryt. Nu tai ieškot lėšų, ty dirbt būtų logiška tokioj situacijoj 

Atsakyti

Geras.... kazkas galvoja, kad bile kas ten dirbt gali :lol:​ 

Gali, bet ne auklėtoja

Atsakyti

Tai vat ir jo ir tavo socialinės rizikos. Fainuma 😄

Aš "kaifuoju". Nu tai čia aplink jį viskas sukasi.

O gal ir tyčia padarė, nes gi jo tikslas man apkartint gyvenimą. Gi prisiekė po visas įmanomas instancijas užtampyt 

Atsakyti

kodel juokinu? I ta pozocija netiks, gali pasiulyt i kita. As pati gavau darba nusiuntus CV imonei, kuri net neieskojo darbuotoju i jokia pozicija :)

Darzely jai tinka tik viena pozicija, tai auklytes. 

Atsakyti

Tik TV pagalbos čia trūksta. Daugiau nieko. Sory
Jo... vet tai gal neiškvies 😄😄😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 kovo 2021 - 11:22

Pas mus lifto bandymai. Jau antras kartas. Jei dar nepaleis, tai....  :huh2:​ 

Atsakyti

Man netrūksta pinigų

Atsakyti

Jo... vet tai gal neiškvies 😄😄😄

Nenustebsiu 🤣

Atsakyti