Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Piene, nereik tau sapnininko, prisimink ką vakar rašei pati apie pelę irkiauliuką Pinot. Va ir atsakymas tavo sapno.

Tą patį pagalvojau. Dažnai bet kokia mintis nusėda nejučia pasąmonėje, o paskui išlenda sapne. Man irgi taip būna.

O sapnininkais netikiu.

Atsakyti

Tai va, judėt iš/į Vilnių leis.Priedas  FB_IMG_1616753108319.jpg   71,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 26 kovo 2021 - 12:11

Tai va, judėt iš/į Vilniaus leis.attachicon.gifFB_IMG_1616753108319.jpg

Palauk, tai judėti galima tik iš Vilniaus miesto į Vilniaus rajoną, o ne į kitą savivaldybę.

Atsakyti

Palauk, tai judėti galima tik iš Vilniaus miesto į Vilniaus rajoną, o ne į kitą savivaldybę.

Teoriskai pas mama galiu. Sunus yra mano seima. Registruotas pas mane, tai dar ir namu ukio narys. Mamos butas yra jo nuosavybe. 

Atsakyti

Teoriskai pas mama galiu. Sunus yra mano seima. Registruotas pas mane, tai dar ir namu ukio narys. Mamos butas yra jo nuosavybe. 

Taip, jis gali vykti namo. Bet ar galės grįžt į Kauną, jeigu neturi nuomos sutarties, tai kažin.

Atsakyti

Tai su pagrindu. Aš pvz, galiu judėti Varėnos raj. savivaldybę, nes ten sodyba, dar miestas, kur gyvenu, bet į vln nebent su kokiu gyd. kvietimu.

Atsakyti

Taip, jis gali vykti namo. Bet ar galės grįžt į Kauną, jeigu neturi nuomos sutarties, tai kažin.

Turi sutarti. Ir darbo pazyma, kad darbo reikalais visoj LT vazineja.

Nu jam idealu.

Darboviete  Vilniuj, nuoma Kaune, registracija Klaipedoj, nuosavybe pas mociute, o darbo aplinka visoj LT. 

Atsakyti

Jeigu  sūnaus darbovietė vln, bet jis šiuo metu gyvena ne vln, tai jis aišku, gali, bet aš tai ne? Nesuprantu. Kokią krūvą dokumentų reikia vežiotis.

Atsakyti

Jeigu kaukes lauke lieps vėl užsidėt, tai...  :rolleyes:​  Žiemą visą prakvėpavom  drėgnose kaukėse, tai jei pavasrio oro neleis įkvėpt, teks nusiženginėt įstatymui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 26 kovo 2021 - 12:41

Jeigu kaukes lauke lieps vėl užsidėt, tai...  :rolleyes:​  Žiemą visą prakvėpavom  drėgnose kaukėse, tai jei pavasrio oro neleis įkvėpt, teks nusiženginėt įstatymui.

Man tai mažiausia problema. Seniai jau esu tą dalyką ištobulinus. Kad tik tiek būtų bėdų.

Atsakyti

Man tai mažiausia problema. Seniai jau esu tą dalyką ištobulinus. Kad tik tiek būtų bėdų.

Na taip, rimčiau žiūrint tai jokia čia problema. O kaip pasitobulint, kad būt su kauke, bet kvėpuot ne prikvėpuotą savo orą?

Atsakyti

Anglijoj griežtai viskas, bet kaukių lauke turbūt nereikia.

Atsakyti