Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Bent žirnius, salotas, ridikėlius planuoju pasėt, morkų biškį ir uždengt 

Atsakyti

Intemorai su genais tikrai pasiseke. Jos toks pilnas, platus veidas, rambi oda, neslenka zemyn, rauksliu ner. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 27 kovo 2021 - 13:12

Apie juos tai galvoju, kaip žinoti, kada ateis, kai aš su spirale 🤔
Drauge irgi sako, ka zinau, klimas, ar ne, kai Mirena ikalta. Jai 50.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 27 kovo 2021 - 13:12

Paskaityk, ką Juozas Statkevičius apie gerus genus sako. Ir teisingai. Jei pati įsivaizduoji esanti graži, tai ir įsivaizduok.

Na, Juozas pats ispurtes po grozio proceduru labai nekaip atrodo. Bet cia jo teise rinktis, viesas veidas, suprantu. 

O ko Intemora negali ne tik isivaizduoti, bet ir buti realiai grazi? Gi ne 100 mete kokia. :D

Atsakyti

Va tokios kiauniasnukes plonaodes, kaip as, tai greit susensta. 

Atsakyti
Užminėt tą iherb'ą, jau beveik išsirinkau, ką pirkt, nu bet siuntimo kaina neadekvati... Reiks gal apsieit, tik paieškoms sugaišto laiko gaila.
Atsakyti

Madam, ne tavo chebrantas?

https://www.facebook...53888561569265/

Atsakyti

savaitė, 27 Kov 2021 - 12:45, parašė: Kol klimas su maxu nepasibelde, visos mes su gerais genais. :bigsmile: O koks tavo odos tipas, kad nereikia teptis kremu po valymo? Smalsu pasidare. As kremus irgi tik po 30 pradejau naudoti.
Normalu.nei riebi,nei pleiskanoja.😀 Aš vistiek nepirkiu jokių papildų,kremų. Geriau pasedėsiu kavinėj,nuvažiuoalsiu į kokį viešbutuką ar baseiną.man visos vienodos moterys ar su ar be papildų. .stebuklų matyt netenka. Tiesiog vienos tiesiog gražesnės už kitas. Nebent jūs pačios jaučiatės kažkaip geriau su tais dalykais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2021 - 15:15

Madam tai aš negraži,kaip greit tavo nuomonė keičiasi.😀😀

Atsakyti

Man traukia veida, kai nusiprausiu. Bet priprastu ir netemptu. 

Atsakyti

O ko tu pyksti, kad jai gerai be kremų ir papildų?  :D​ 

O kur aš čia pykau? :)​ 

Atsakyti

Madam pareis veliau, 27 Kov 2021 - 15:20, parašė: O kur aš čia pykau? :)
Tai ką čia pezi apie mano įsivaizdavimą gražia,tu niekad nejauti ką susakai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2021 - 15:22