Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kitą savaitę  :)​ 

Atsakyti

Tai va tas PIGIAU. Kai nesunaudoji ir ismeti gaunasi labai brangiai.

Aš tai tikrai ne dėl pigumo pirkdavau.  Ten yra labai gerų dalykų, kurių nėra pas mus turbūt iki šiol. Tiesiog tuo metu atrodo, kad reikia, dar kas nors pataria. Bepirkdama dar nereikalingų įsidedu į krepšelį siuntimui sumažinti. Taip ir susikaupia.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 27, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72805433" data-time="1616831308"><div><p>Neseniai pirkau. Niekas nevėlavo. O kaip įmanoma nepaisyti piniginės ribos ir nemokėt muito tokiu atveju?</p></div></blockquote><p>Neįmanoma. Tiesiog užkniso į tas ribas taikytis iki 22 eur. Na, bet nuo liepos jau plosim nuo pirmo cento.</p>

Apie kokius jus cia tuos mokescius kalbat? As vis skaityk karta i menesi pastu I Lietuva siunciu mazus parceliukus iki 2kg - jokio papildomo mokescuo nemoku dar pakolkas
Atsakyti

Su ožka suklydau, nes spėjau.

https://www.15min.lt...es-1168-1475892

Atsakyti

Apie kokius jus cia tuos mokescius kalbat? As vis skaityk karta i menesi pastu I Lietuva siunciu mazus parceliukus iki 2kg - jokio papildomo mokescuo nemoku dar pakolkas

tai ne is Amerikos siunti. 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 27, 11:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72805477" data-time="1616837545"><div><p>Apie kokius jus cia tuos mokescius kalbat? As vis skaityk karta i menesi pastu I Lietuva siunciu mazus parceliukus iki 2kg - jokio papildomo mokescuo nemoku dar pakolkas</p></div></blockquote><p>tai ne is Amerikos siunti. </p>

Tai ne tik iš Amerikos yra mokesčiai.
Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 27, 11:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72805477" data-time="1616837545"><div><p>Apie kokius jus cia tuos mokescius kalbat? As vis skaityk karta i menesi pastu I Lietuva siunciu mazus parceliukus iki 2kg - jokio papildomo mokescuo nemoku dar pakolkas</p></div></blockquote><p>tai ne is Amerikos siunti. </p>

Aaa, Amerikė. Viena karta siunciausi - daugiau niekadq nesisiusiu biggrin.gif
Atsakyti

Ale tu matai, kas darosi. O tos teflono keptuves tsi vis dar populiarios.... mes tai seniai nebenaudojam

https://www.tv3.lt/m...umpeja-n1088244

Atsakyti

Pasigilink gal, iki 22 eurų. Arba muitinės puslapį skaityk.

Atsakyti

Geris tas iherbas, kaip galima ten nepirkti, tai nesuprantu. :) Nieko nesu ismetusi, viskas susinaudoja, neperku,  ko nereikia, papildu vis maziau, veido prieziuros priemoniu vis daugiau perku. Yra ten perliuku , ko cia nerasi arba sumokesi bezbozna kaina. Aisku, galima apsieiti, bet o kam ? :D

mano du siuntiniai issiusti kovo 8, vakar atejo i VLN siuntu skirstymo punkta. Db lauksiu, kiek tas uztruks, niekas nezino su tom pasto pertvarkom.

Atsakyti

Geris tas iherbas, kaip galima ten nepirkti, tai nesuprantu. :) Nieko nesu ismetusi, viskas susinaudoja, neperku,  ko nereikia, papildu vis maziau, veido prieziuros priemoniu vis daugiau perku. Yra ten perliuku , ko cia nerasi arba sumokesi bezbozna kaina. Aisku, galima apsieiti, bet o kam ? :D

mano du siuntiniai issiusti kovo 8, vakar atejo i VLN siuntu skirstymo punkta. Db lauksiu, kiek tas uztruks, niekas nezino su tom pasto pertvarkom.

Ok, ačiū, reiks užsisakyti.

Atsakyti

Nei žinau ką parduoda,nei reikia man. Kremą nusipirkau prieš savaitę ir vis neprisiruošiu pradėt naudotis. .dar kartais išgeriu vitamino D.Rašo,kad sveika,bet dažniau pamirštu nei išgeriu. Net jei man  kas padovanotų tuos papildus,garantuoju,kad tiesiog kažkur nugultų.

Ne kremų ir papildų aš žmogus.šiaip genus gerus turiu😀.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 27 kovo 2021 - 12:31