Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Krema tai naudoju, daugiau nieko. 

Atsakyti

jei nereikia,  tai ir nereikia, nevarkit su siuntimais ir gerimais. Jums nereikia. :4u: 

Atsakyti

Aš irgi nesisiuntinėju tų "stebuklų"  :unsure:​ 

Atsakyti

Su ožka suklydau, nes spėjau.

https://www.15min.lt...es-1168-1475892

Ozka ir ozerskis  pavede. 13/15

Atsakyti
Iherb'e perku nuo 2015 m.
Ir eterinių aliejų, ir prieskonių, ir arbatų, ir skalbiklių, ir dantų pastų, ir šampūnų su kondicionieriais, ir net keptuvių - ir ko ten nepirkau biggrin.gif
Gaila, kad vėliau kai kas jau neapsimokėjo pirkti.
Atsakyti

Kepu kugelį. Rytoj komad'e kepta sprandinė su prismaigstytom slyvom, tai jau vyrs nuo ryto pradės smožyt, aš jau nesikišiu.

Atsakyti

Ne kremų ir papildų aš žmogus.šiaip genus gerus turiu😀.

Kol klimas su maxu nepasibelde, visos mes su gerais genais. :bigsmile:

O  koks tavo odos tipas, kad nereikia teptis kremu po valymo?  Smalsu pasidare. As kremus irgi tik po 30 pradejau naudoti. 

Atsakyti

Iherb'e perku nuo 2015 m.
Ir eterinių aliejų, ir prieskonių, ir arbatų, ir skalbiklių, ir dantų pastų, ir šampūnų su kondicionieriais, ir net keptuvių - ir ko ten nepirkau biggrin.gif
Gaila, kad vėliau kai kas jau neapsimokėjo pirkti.

As nuo 2011 rugsejo.

Atsakyti

Nei žinau ką parduoda,nei reikia man. Kremą nusipirkau prieš savaitę ir vis neprisiruošiu pradėt naudotis. .dar kartais išgeriu vitamino D.Rašo,kad sveika,bet dažniau pamirštu nei išgeriu. Net jei man  kas padovanotų tuos papildus,garantuoju,kad tiesiog kažkur nugultų.

Ne kremų ir papildų aš žmogus.šiaip genus gerus turiu😀.

Paskaityk, ką Juozas Statkevičius apie gerus genus sako. Ir teisingai. Jei pati įsivaizduoji esanti graži, tai ir įsivaizduok.

Atsakyti

Kol klimas su maxu nepasibelde, visos mes su gerais genais. :bigsmile:

O  koks tavo odos tipas, kad nereikia teptis kremu po valymo?  Smalsu pasidare. As kremus irgi tik po 30 pradejau naudoti. 

Apie juos tai galvoju, kaip žinoti, kada ateis, kai aš su spirale 🤔

Atsakyti

Paskaityk, ką Juozas Statkevičius apie gerus genus sako. Ir teisingai. Jei pati įsivaizduoji esanti graži, tai ir įsivaizduok.

O ko tu pyksti, kad jai gerai be kremų ir papildų?  :D​ 

Atsakyti

Varysim iki namo. Reiks atidaryt kepsnių sezoną :)

Atsakyti