Greiskeli, 30 Kov 2021 - 18:49, parašė: Esu pries visus Sputnikus. Yra pilna normalios vakcinos, prasim skiepytis.Ta prasme nesiskiepysiu sputniku,bet jis nenormalus? Blogesnis?
Ta prasme nesiskiepysiu sputniku,bet jis nenormalus? Blogesnis?1.Rusiskos vakcinos pirkt nereikia, nes turim normalias kitas. 2.Nepasitikeciau rusiska vakcina, skirta vakarams.
Čia be argumentas.pasitikėčiau nepasitikėčiau.
Gal ir normali ta vakcina.
Gal ji ir gera. Bet mums jis nereikia. Nes turim neišnaudotų europietišku
Gal ji ir gera. Bet mums jis nereikia. Nes turim neišnaudotų europietišku
Aš šiaip taip pat mąstau, bet daliai žmonių ji būtų paskata skiepytis.
Gal ir normali, bet yra politiniai dalykai. Pirkti vakciną iš šalies, kuri galimai finansuoja terorizmą, karus, tai prisidėti prie jų, taip galvojama. Visai neetiška.
Valstybei užpirkti Sputniko vakcinų prorusiškiems užsispyrėliams iš Visagino ar Šalčininkų beigi Vilniaus ir pan., yra nesąmonė didžiausia. Neįsivaizduoju kaip taip galima galvoti.
Politiniai dalykai -sutinku,bet gal ir normali ta vakcina.
Gal.Bet mums uztenka kitu, tegul tik skiepijasi.
Net jeigu ir ne politiniai būtų. Juk su nuomone "gal normali" negali gi niekas prisiimti atsakomybės.
Jau vien tas dviejų metų imuniteto garantas, tiesiog šiaip iš lempos, leidžia suprasti, kad faktų apie jos patikimumą nėra.
Galų gale Rusija savo pavyzdžiu, kaip sutramdė pandemiją šalyje su Sputniku parodytų - tai būtų realus vaizdas, kokia ta vakcina. O dabar patys šiknoj su sergamumu ir mirtimis. Kodėl?
Tai ir kinai turi vakcinų, bet kažkodėl nesvarstoma iš jų pirkti. Indai dar turi. Tai kodėl kyla klausimas dėl rusiškų? Pirkim kiniškas. Prekes kiniškas tai perkam.
O Rusijoj irgi vyksta konkurencinis karas tarp vakcinų gamintojų, nes ten ne viena Sputnik yra. Tai irgi galima visko prisiklausyt.
Aš šiaip taip pat mąstau, bet daliai žmonių ji būtų paskata skiepytis.
Dalis žmonių ir sovietų sąjungos ilgisi. Tai negi turim išstoti iš ES dėl jų? Tegu čiuožia į savo numylėta ruskyna ir turi visą tą gėrį, nieks jų čia nelaiko per prievartą
Aš pastaruoju metu kažkokia nekategoriška Tiesiog garsiai mąstau, nes Sputniko LT nensiimato tikrai