Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man juokas ima is to dvieju metu imuniteto. Genijai atsirado :D​ 

Atsakyti

Rimvydas Valatka man patinka:

https://m.delfi.lt/s...php?id=86828757

Atsakyti

Rimvydas Valatka man patinka:

https://m.delfi.lt/s...php?id=86828757

Tsi tik patvirtina jau išsakytą nuomonę apie išsilavinimo ir požiūrio į skiepus ryšį

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1617128209722.jpg   42,45KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pinotija, 30 Kov 2021 - 19:35, parašė: Tai ir kinai turi vakcinų, bet kažkodėl nesvarstoma iš jų pirkti. Indai dar turi. Tai kodėl kyla klausimas dėl rusiškų? Pirkim kiniškas. :)​ Prekes kiniškas tai perkam. O Rusijoj irgi vyksta konkurencinis karas tarp vakcinų gamintojų, nes ten ne viena Sputnik yra. Tai irgi galima visko prisiklausyt.
Ne gą turėjau galvoj,o selijos pasakymą,kad nepasitiki ir tt.kad mūsų jau ten geros,o tos kažin kažin.bet tai gal ir anos geros.
Atsakyti

Ieškau gudrybės 🤔 

Mergaitė ne vaikas? Negali būti gegužė? Tada birželis 😁

Atsakyti

Tai gal vardas KOKS 😁

Atsakyti

Tsi tik patvirtina jau išsakytą nuomonę apie išsilavinimo ir požiūrio į skiepus ryšį

Savaime suprantama, kad išsilavinęs žmogus daugiau skaito ir turi daugiau informacijos. Ir kad išsilavinusio pajamos dažniausiai aukštesnės. Bet tie ryšio ieškojimai, koks skirtumas apskritai? 

Juk susieta,  jog tualetinio popieriaus ritinėlio kabinimas sukimo padėtimi iš priekio pasako apie didesnį išsilavinimą ir pajamas. Čia rimtai.  Perskaičiau... Iškart nubėgau pasitikrinti į tualetą kaip kabo popierius. Popierius kabėjo taisyklingai, t.y. liudijo mano išsilavinimą ir didesnes pajamas. :) Iškart apsiraminau. :D dabar labai prižiūriu, kad tik kas nepakabintų atvirkščiai. Kitaip pajamos sumažės.

Niekiniai tie siejimai, mano nuomone. Viskas visada liudija vieną ir tą patį. :D  :P​ 

Atsakyti

Nes nėra klaustuko ten :) 

Atsakyti

Tai gal vardas KOKS 😁

Turbūt tu teisi ☺

Atsakyti

Ieškau gudrybės 🤔 

Mergaitė ne vaikas? Negali būti gegužė? Tada birželis 😁

as ta pati pagalvojau

Atsakyti

Savaime suprantama, kad išsilavinęs žmogus daugiau skaito ir turi daugiau informacijos. Ir kad išsilavinusio pajamos dažniausiai aukštesnės. Bet tie ryšio ieškojimai, koks skirtumas apskritai? 

Juk susieta,  jog tualetinio popieriaus ritinėlio kabinimas sukimo padėtimi iš priekio pasako apie didesnį išsilavinimą ir pajamas. Čia rimtai.  Perskaičiau... Iškart nubėgau pasitikrinti į tualetą kaip kabo popierius. Popierius kabėjo taisyklingai, t.y. liudijo mano išsilavinimą ir didesnes pajamas. :) Iškart apsiraminau. :D dabar labai prižiūriu, kad tik kas nepakabintų atvirkščiai. Kitaip pajamos sumažės.

Niekiniai tie siejimai, mano nuomone. Viskas visada liudija vieną ir tą patį. :D  :P​ 

O kaip turi kabot? Mano tai kabo prisisliejes prie sienos nes tas nukares popierius man labai negrazu, o ir mazam tulike kazkaip trukdo. 

Atsakyti