Mona maladiec
O kaip turi kabot? Mano tai kabo prisisliejes prie sienos nes tas nukares popierius man labai negrazu, o ir mazam tulike kazkaip trukdo.
Tai trūksta tau ir išsilavinimo, ir pajamų 😄
Ieškau gudrybės 🤔
Mergaitė ne vaikas? Negali būti gegužė? Tada birželis 😁
Mergaitė kodėl ne vaikas? Juk ne šuniukas.
Vienas mano klasiokas yra pasakęs, turiu du vaikus ir vieną mergaitę.
O kaip turi kabot? Mano tai kabo prisisliejes prie sienos nes tas nukares popierius man labai negrazu, o ir mazam tulike kazkaip trukdo.
Nu va ir neteisingai. Turi kaboti iš priekio, nes įrodyta ir susieta..
Gal pasirodys keista, tačiau į ritinio kabinimo problemą pažvelgta taip rimtai, kad taisyklingas būdas net užpatentuotas. Kaip teigia jo sumanytojas, ritinys ant tradicinio laikiklio turi būti pakabintas taip, kad karantis išvyniojamo popieriaus galas būtų prie sienos.
Turiu padoru issilavinima bei didesni, nei vidutinis atlyginima. Bulshit.
Suvalkijoj seni zmones taip sako. Du vaikai ir trys mergaites.
Kažkoks regionas taip sako. Gal žemaičiai, nepamenu 🤔
Kas gimė vaikas ar mergaitė? 😁
Savaime suprantama, kad išsilavinęs žmogus daugiau skaito ir turi daugiau informacijos. Ir kad išsilavinusio pajamos dažniausiai aukštesnės. Bet tie ryšio ieškojimai, koks skirtumas apskritai?
Juk susieta, jog tualetinio popieriaus ritinėlio kabinimas sukimo padėtimi iš priekio pasako apie didesnį išsilavinimą ir pajamas. Čia rimtai. Perskaičiau... Iškart nubėgau pasitikrinti į tualetą kaip kabo popierius. Popierius kabėjo taisyklingai, t.y. liudijo mano išsilavinimą ir didesnes pajamas.
Iškart apsiraminau.
dabar labai prižiūriu, kad tik kas nepakabintų atvirkščiai. Kitaip pajamos sumažės.
Niekiniai tie siejimai, mano nuomone. Viskas visada liudija vieną ir tą patį.
![]()
rimtai? Na ir as su neblogom pajamom pagal tualetini popieriu. Bet kad man nepatogu kitaip. O issilavinimas , kaip cia pasakius, va, ka tik klaustuko nepamaciau ir vardo neatspejau. Prastai....
Gal pasirodys keista, tačiau į ritinio kabinimo problemą pažvelgta taip rimtai, kad taisyklingas būdas net užpatentuotas. Kaip teigia jo sumanytojas, ritinys ant tradicinio laikiklio turi būti pakabintas taip, kad karantis išvyniojamo popieriaus galas būtų prie sienos.
O matai, išsilavinę ir pajamuoti žmonės kabina kitaip. Ir visi iškart nori būti JAIS.
kaip dabar paskaitę apie skiepų ir išsilavinimo ryšį skubės, nenorėdami atrodyti vargšai ir beraščiai.
Šis „išradimas“ užpatentuotas 1891 m. rugsėjo 15 d., o jo autorius – Sethas Wheeleris. Būtent šis asmuo, tiesą sakant, yra ir šiuolaikinio, daugiau nei šimtmetį labai sėkmingai naudojamo tualetinio popieriaus ritinio išradėjas. S. Wheeleriui taip pat kilo ir punktyrinių linijų, pagal kurias popieriaus lengva atsiplėšti, idėja. Įdomu, kad kai kurie dabartiniai tualetinio popieriaus gamintojai tų linijų atsisakė.
Tikrai atsirado tokių, kurie jau šiais laikais ėmėsi išsamių tyrimų ir siekė užginčyti S. Wheelerio XIX a. pabaigoje padarytas išvadas. Didžiai jų nuostabai, praktiškesnio daikto už ritinį ir patogesnio nei pirmiau nurodyta jo laikymo būdo, surasti nepavyko. Taigi, nieko naujo šioje srityje taip ir nebuvo išrasta.
Mona maladiec
Šiaip man nesiseka tokie ale testai ar kaip pavadint, bet šitas kažkaip greit susirišo 😁