Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Suvalkieciai. 

Kad man regis visur taip sako, mano tėtis sakydavo, kad vaikų neturi, tik dukras, o mb ir jo draugai irgi taip pat sako 🙄

Atsakyti

Kad man regis visur taip sako, mano tėtis sakydavo, kad vaikų neturi, tik dukras, o mb ir jo draugai irgi taip pat sako 🙄

Nu bet jau taviskiui tai... ir taip nepasisekt is antro karto...  :D​ 

Atsakyti

Ai, tai ir is trecio nepasiseke.. anuke :D​ 

Atsakyti

Žodžiu, bevaikis.  :)​ 

Atsakyti

o jei tulikinis popierius tiesiog padetas ant kriaukles? :D Visiska analfabete? ar atvirksciai... :D

Atsakyti

O mano mamos tėviškėj sakydavo,kad jei neturi dukrų ,tai neturi vaikų.kažin kodėl😀

Atsakyti

o jei tulikinis popierius tiesiog padetas ant kriaukles? :D Visiska analfabete? ar atvirksciai... :D

Nemokytina :D​ 

Atsakyti

vadinasi, esi niekur neklasifikuojama. Irgi blogai. Reikia leistis būti sukvalifikuotai šiam pasaulyje. :)​ 

kažkodėl prisiminiau, rodos, veršelį iš sovietinio multiko, kuris pyko "mane suskaičiaaavo.."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 30 kovo 2021 - 20:46

🤣🤣🤣 taip jam ir reikia

Atsakyti

O jei vienam tulike pakabintas.neprisimenu kaip,bet matyt kaip ištraukiamas tsip ir kišamas ,atsitiktiniu būdu.o kitam tsi snt duolo guli.nes nėra to kabiklio.tai iš vis gal iš kitos planetos mes.😀

Atsakyti

Bet ir mes ant dvieju zaidzianciu vaiku daznai sakom: du vaikai. O jei tai mergaites, tai sakom :Dvi mergaites. 

Atsakyti

🤣🤣🤣 taip jam ir reikia

zesim, kaip bus is ketvirto  karto :D​ 

Atsakyti