Labai daug zmoniu pasauly zusta po to, kai iseda i auto, ja uzveda ir isvaziuoja.Ir kodel jus irgi taip darote? Cia nei irodymu nereikia, aiskus faktai.
Nevykęs palyginimas.
Ar tikrai, tai ne grupės kalbos, o ir skaitau rerai ten. Ar sabar nuolaat prikišinėsit man tai? Vienas iš dvynukų po skiepo autistukas. Kaip tai paaiškinti? Čia ne covido skiepas, o kūdikystėje po kažkurio. Aišku, galima teigti, jog tai sutapimas...
Taip, nes autizmas ir išryškėja maždaug tyo metu kada ir mmr skiepas, t.y. po 15 mėn
Iki skiepo nebuvo jokių požymių. Po skiepų ne visi tampa autistais, ar manai, kad visiems be išimties turi būti šalutiniai patyts blogiausi? Labai kategoriškai kalbi.. arba balta, arba juoda..
Kiek domėjausi, tai labiau tikėtina, kad dar pilvuke būdamas kažko gavo pernažai ar perdaug.
Autizmas labiau įgimtas, bet sunkieji metalai gali būklę sunkinti.
Man visai dėl to negėda. Įdomu, kaip viską žinančios paaiškintų publikacijas užsienio straipsnių ir reportažus apie covid, kur video arba foto su pabėgelių kūnais maišuose kažkalintų ten metų, o interpretuota, jog tai vyksta dabar.
Aš pvz netikėčiau. Nebent tai normalus patikimas šaltinos. Kaip BBC, CNN ar kažkas tokio, o ne koks svrb.net
Aš pvz netikėčiau. Nebent tai normalus patikimas šaltinos. Kaip BBC, CNN ar kažkas tokio, o ne koks svrb.net
Tai buvo rodoma per žinias, o vėliau žmonės rado tuos pačius kadrus senuose, kelių metų senumo strapsniuose. Viskas buvo pateikta palyginmui, akivaizdu, kad buvo rodomas melas. Paaiškinimo nėra.
Jūs viską geriau matot ir žinot, kaip kitaip gali būtiTai labai jaučiasi. Gi apie tas kirmėles kuo rimčiausiai klausei.Net jeigu nerašau, kad tikiu tomis teorijomis, jūs jau žinot, kad tikiu. Įdomu, kodėl? Paaiškinimo turbūt irgi nebus, kodėl falsifikuoti reportažai ir nuotraukos buvo?
O falsifikuoja tam, kad kažkas tiesiog kovoja PRIEŠ farmaciją, gal tiesiog kažkas serga kokia liga psichine, trečia - gal kažkas tiesiog neturi ką veikti ir linksminasi, ketvirta - gal įdomu sėti paniką ir baimę... nu ir ttt ir pnš.