Šiandien mb surinkinėjo spintelę...nu ir ką jūs manot, eilinį kartą...sumaišė apatinę plokštę su viršutine ir viršutinėje pragręžė 5 skyles 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ o jos skirtingos biški, sukeist neišeina...tai turim naują spintelę su 5 skylėm 😁
Prikandau liežuvį ir nieko nesakiau, bet kažkaip jau darosi tendencija, visus baldus surinkinėjant ką nors pridaro blogai, tik kitus dar kažkaip ištaisydavo, o čia jau nieko labai nepadarysi. Nupirko kažkokio baldų vaško ir užkimšo juo tas skyles, bet vis tiek matosi 🙄
Kaip gražu! O aš tokio pyrago net nesu ragavus 😃
Ai dar gavau basutes, bet tos, kur man labai patinka, smarkiai per plačios, teks grąžint, o kitas pasiliksiu...
Šiandien mb surinkinėjo spintelę...nu ir ką jūs manot, eilinį kartą...sumaišė apatinę plokštę su viršutine ir viršutinėje pragręžė 5 skyles 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ o jos skirtingos biški, sukeist neišeina...tai turim naują spintelę su 5 skylėm 😁
Prikandau liežuvį ir nieko nesakiau, bet kažkaip jau darosi tendencija, visus baldus surinkinėjant ką nors pridaro blogai, tik kitus dar kažkaip ištaisydavo, o čia jau nieko labai nepadarysi. Nupirko kažkokio baldų vaško ir užkimšo juo tas skyles, bet vis tiek matosi 🙄
tai kad plokstese jau buna isgreztos visos reikalingos skyles, nieko nebereikia papildomai grezt ![]()
Kaip gražu! O aš tokio pyrago net nesu ragavus 😃
Sikart su citrininiu glajum ir dziovintu vysniu, razinu bei kinkanu papuosimais.
tai kad plokstese jau buna isgreztos visos reikalingos skyles, nieko nebereikia papildomai grezt
Nežinau kodėl jis ten ką gręžė, net neklausiau 😅 nes jau mačiau, kad žiauriai susiparinęs...
Mona, bet tikrai, nereikia jokių skylių balduose gręžt..As jau pati kiek baldų surinkau.Miegamojo lovos maniau neįveiksiu surinkt.Surinkau tik pakėlimo mechanizmui prireikė vyriško žvilgsnio.
Savo namuose? O kas taviškius žiūri
Visaip būna
Greiskeli, pyrago gražumas.. Mona, bet tikrai, nereikia jokių skylių balduose gręžt..As jau pati kiek baldų surinkau.Miegamojo lovos maniau neįveiksiu surinkt.Surinkau tik pakėlimo mechanizmui prireikė vyriško žvilgsnio.Nu baigs žorikėlį maudyt užklausiu, kodėl jis ten jas gręžė 😁
Šiandien mb surinkinėjo spintelę...nu ir ką jūs manot, eilinį kartą...sumaišė apatinę plokštę su viršutine ir viršutinėje pragręžė 5 skyles 🤦♀🤦♀🤦♀ o jos skirtingos biški, sukeist neišeina...tai turim naują spintelę su 5 skylėm 😁
Užglaistykit medžio glaistu tas skyles ir nudažykit visą plokštę
Aš nedažysiu šiemet. Vistik