Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Visko uošvienės žentams pripasakoja man atrodo ir tai normalu, bando kontaktą užmegzt ir pan. Nieko gi čia blogo nepapasakojo 😊

Man mano zentas patinka, o moteriske  gali ir pasistengt, nieko seniai namie negamina, nes jis namuose, ir tvarkosi, ir gamina tik jis, kol karantinas. 

Atsakyti

Čia gal su vynu? O kiaušiniai balti buvo? Kažkoks mano vynas tikras skiedalas, kažin ar ką nudažys 🤣🤣🤣

Rašė Gailė berods, kad reik pernakt laikyt saldžiame vyne, kad spalva įsigertų.

Ne, čia ne vyne, atspėkit kuo  :D​ 

Atsakyti

Balti kiaušai, taip.

Atsakyti

Rašė Gailė berods, kad reik pernakt laikyt saldžiame vyne, kad spalva įsigertų.

Ne, čia ne vyne, atspėkit kuo  :D​ 

Tai specialiai šiandien saldaus nupirkau, bet toks kažkoks skystas, net spalva tokia jo blanki, palygint su normaliu sausu vynu. 

Išviriau jame ir palikau, ryte bus matyt, kas gavosi ar nesigavo 😄

Atsakyti

Balti kiaušai, taip.

Kopūstu raudonu?

Atsakyti

Mes trise būsim, anyta atvažiuos. Namus kuopėm, kiaušinius nudažiau. Ryt tai vinegretas (t y. balta mišrainė ir ne dėl to, kad aš jos norėč), o dėl kitų personijų. Dar visokių gražių užkandukų pritepsiu su lašišos putėsiais, putpelių kiaušinukais, tuno užtepėle. Karšto šonkauliai, marinuoti su poppamies padažu kažkokiu ir vsio. Dar prie šonkaulių bulvių salierų piure. 

Atsakyti

Kopūstu raudonu?

Grafitiniu pieštuku.

Atsakyti

Toks jausmas kad norėt baltos mišrainės yra blogis 😆

Atsakyti

as irgi darzoves baltai misrainei issiviriau siandien...ryt makaluosiu :)

Atsakyti

Toks jausmas kad norėt baltos mišrainės yra blogis 😆

Nėra blogis, na nelenda ji man. Atsijosiu biškį pjaustytų jau bulvių bei morkų ir pirmadienį pasigatavosiu raudoną. :)​ 

Atsakyti

Nėra blogis, na nelenda ji man. Atsijosiu biškį pjaustytų jau bulvių bei morkų ir pirmadienį pasigatavosiu raudoną. :)​ 

O kokia ta raudona, ko dar dedi?

Atsakyti

Man mano zentas patinka, o moteriske  gali ir pasistengt, nieko seniai namie negamina, nes jis namuose, ir tvarkosi, ir gamina tik jis, kol karantinas. 

O tau tai nieko neprimena? 🤣

Atsakyti