Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Užglaistykit medžio glaistu tas skyles ir nudažykit visą plokštę 

Tai visa plokštė bus kitos spalvos, nei spintelė. Tiek jau to, paliksim kaip yra. Labai nežiūrint iš tolo nešviečia.

Atsakyti

Greis, o kaip glajų padaryt?

Labs.

Atsakyti

Greis, o kaip glajų padaryt?

Labs.

Isplaku iki putu vieno kiauso baltyma, suspaudziu puses citrinos sultis ir dedu cukraus pudra iki norimo tirstumo. 

Atsakyti

Nusiunciau bobos foto žentui, sakau, tavo zmona turi recepta.

Dukra raso, nesiuntinek, ***, mano vyrui savo pyragu, dabar zviegia, kad iskepciau.

Rasau, as tavo vyrui nesiunciau, as savo žentui nusiunciau :D​ 

Atsakyti

Tai visa plokštė bus kitos spalvos, nei spintelė. Tiek jau to, paliksim kaip yra. Labai nežiūrint iš tolo nešviečia.

Tai galima priderinti. Nudažyti viršų apačią ir šonus. O fasadą palikt originalų. Tu pažiūrėk fb grupėj Naminukas, daug ten idėjų kaip baldus dažo žmonės 

Atsakyti

Dabar viską reiktų sunešti ant vieno raganų stalo  :D  

Atsakyti

Nusiunciau bobos foto žentui, sakau, tavo zmona turi recepta.

Dukra raso, nesiuntinek, ***, mano vyrui savo pyragu, dabar zviegia, kad iskepciau.

Rasau, as tavo vyrui nesiunciau, as savo žentui nusiunciau :D 

Šiaip tikrai nervintu ir mane 😃. Kodėl dukrai nesiunti? Ji ir nuspręstų kept ar ne. 

Atsakyti

Šiaip tikrai nervintu ir mane 😃. Kodėl dukrai nesiunti? Ji ir nuspręstų kept ar ne. 

Na jis jai kibinus siuntė. Gali gi ir uošvė pasigirti  :)​ 

Atsakyti

Dukrai recepta nusiunciau. O zentui fotke :lol:​ 

Atsakyti

Visko uošvienės žentams pripasakoja man atrodo ir tai normalu, bando kontaktą užmegzt ir pan. Nieko gi čia blogo nepapasakojo 😊

Atsakyti

0fea5784dcf3506dbbbe171f256bac11119.jpg

Pabandžiau ir taip šįkart.

Atsakyti

Čia gal su vynu? O kiaušiniai balti buvo? Kažkoks mano vynas tikras skiedalas, kažin ar ką nudažys 🤣🤣🤣

Atsakyti