Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Sorry.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 03 balandžio 2021 - 22:40

baltoji man niekada nesigauna skani. Aš kažko per daug gal dedu ar kažko nepridedu. 

Pakviesk mane į svečius, apsivalgysi :)​ 

Atsakyti

Pakviesk mane į svečius, apsivalgysi :)​ 

Tai gal atvirkščiai, jeigu nori pavaišinti  :) 

Atsakyti

As, pvz. megstu deti daug zirneliu. Darau tik su majonezu, be grietines. Dedu daug maltu pipiru, ipjaustau  zalio svoguno. Turi pastovet kelias valandas, susigert, ir butinai  turi buti salta.

Va tokia man skani. 

Atsakyti

Tai gal atvirkščiai, jeigu nori pavaišinti  :)

O tai ko negaliu aš pati žmogui bliūdą vinegreto nuvežt?

Atsakyti

As, pvz. megstu deti daug zirneliu. Darau tik su majonezu, be grietines. Dedu daug maltu pipiru, ipjaustau  zalio svoguno. Turi pastovet kelias valandas, susigert, ir butinai  turi buti salta.

Va tokia man skani. 

Koks žalias svogūnas????Sugadinai iš karto. Šef povaros Brežnevo laikų ir bufetavos

Atsakyti

Intemora, kaip sekesi gipsa sukt?

Pas mus po Velyku atsikrausto dviem dienom santechnikas, po to plytelšcikas. Tai jau kaupiuosi bardakui. Penktadieni, jei leis, pas mama isvaziuosiu. 

Atsakyti

Koks žalias svogūnas????Sugadinai iš karto. Šef povaros Brežnevo laikų ir bufetavos

Taip taip, buten labai smulkiai pjaustytas svogunas. Salotos neturi buti žole, turi tureti rysku skoni. 

Atsakyti

https://www.15min.lt...je-salotos-4505

va cia irgi su svogunu, ir dar su krienais.

Tik as to svoguno nedaug pjaustau. 

Atsakyti
Keliu kavos puoda uz jusu dziaugsma, laime, atejusi pavasari, saule, siluma ir sv.Velykas...o duztantis margucio lukstas tegul sudauzo visus rupescius ir suvarzymus...Juhuuuu...su Velykom, raganeles biggrin.gif
Atsakyti

Mano mama daro be svogūno, močiutė darydavo su svogūnu, tik tada dar nežinojau ir man būdavo įdomu, kodėl taip skiriasi tos mišrainės 😁 man abu variantai tinka. Tik mėsos jokios nededu.

Atsakyti

Zuikis miega su Zuikiene, bet sapnuoja jis Lokienę. Muistos zuikis, šokinėja, jaučia kiaušiai ridinėjas. Čiupt už klyno, o brolyti, abu kiaušiai nudažyti!  :D 

Atsakyti