Sorry.
baltoji man niekada nesigauna skani. Aš kažko per daug gal dedu ar kažko nepridedu.
Pakviesk mane į svečius, apsivalgysi
Pakviesk mane į svečius, apsivalgysi
Tai gal atvirkščiai, jeigu nori pavaišinti
As, pvz. megstu deti daug zirneliu. Darau tik su majonezu, be grietines. Dedu daug maltu pipiru, ipjaustau zalio svoguno. Turi pastovet kelias valandas, susigert, ir butinai turi buti salta.
Va tokia man skani.
Tai gal atvirkščiai, jeigu nori pavaišinti
O tai ko negaliu aš pati žmogui bliūdą vinegreto nuvežt?
As, pvz. megstu deti daug zirneliu. Darau tik su majonezu, be grietines. Dedu daug maltu pipiru, ipjaustau zalio svoguno. Turi pastovet kelias valandas, susigert, ir butinai turi buti salta.
Va tokia man skani.
Koks žalias svogūnas????Sugadinai iš karto. Šef povaros Brežnevo laikų ir bufetavos
Intemora, kaip sekesi gipsa sukt?
Pas mus po Velyku atsikrausto dviem dienom santechnikas, po to plytelšcikas. Tai jau kaupiuosi bardakui. Penktadieni, jei leis, pas mama isvaziuosiu.
Koks žalias svogūnas????Sugadinai iš karto. Šef povaros Brežnevo laikų ir bufetavos
Taip taip, buten labai smulkiai pjaustytas svogunas. Salotos neturi buti žole, turi tureti rysku skoni.
https://www.15min.lt...je-salotos-4505
va cia irgi su svogunu, ir dar su krienais.
Tik as to svoguno nedaug pjaustau.
Mano mama daro be svogūno, močiutė darydavo su svogūnu, tik tada dar nežinojau ir man būdavo įdomu, kodėl taip skiriasi tos mišrainės 😁 man abu variantai tinka. Tik mėsos jokios nededu.
Zuikis miega su Zuikiene, bet sapnuoja jis Lokienę. Muistos zuikis, šokinėja, jaučia kiaušiai ridinėjas. Čiupt už klyno, o brolyti, abu kiaušiai nudažyti!