Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

is skardines sudas. Isvirtos visai kitokios. 

Tai tikiu, bet aš neprisiruošiu, dažniausiai ką gamint sugalvoju spontaniškai, o tada jau nėra laiko mirkyt tas pupeles per naktį ar ilgiau.

Atsakyti

Tai tikiu, bet aš neprisiruošiu, dažniausiai ką gamint sugalvoju spontaniškai, o tada jau nėra laiko mirkyt tas pupeles per naktį ar ilgiau.

Iš vakaro užsimerk tas pupeles.

Atsakyti

Esu ir nemirkytas virus. Isvire. Tik reik ant mazos ugnies, kad isore per greitai  nesuvirtu ir vidus zalias neliktu. 

Atsakyti

Kaip nums Juozo S reklama 😄😄😄😄😄  Triusikų 😄 Tas "nebent tau niekas nesiseka, tu nieko neuždirbi ir nieko nesupranti" ..... Kažkoks jo tiek rašymo, tiek kalbėjimo stilius be ryšio. Rašo lyg avinams, kad sau ir kitiems įrodytų, jog jie kažko verti, jei perka JS triūsus 🤔😄😄😄

Atsakyti

Visai skanios koncervuotos yra. Net nesitikėjau, kad man taip patiks. Aš su jomis pupelių mišrainę gaminu. Tą su kepta duona, česnaku ir obuoliu.

Atsakyti

Esu ir nemirkytas virus. Isvire. Tik reik ant mazos ugnies, kad isore per greitai  nesuvirtu ir vidus zalias neliktu. 

Nesakyk. Nežinom iš katrų ten metų derliaus mes nusiperkam. Esu toookias virus, kad ėjau tikrint a ten ne medvaržčius verdu. Net balandžiams nedaviau, kad akmenimis nepaspringtų.

Atsakyti

Viriau su lukštais.drakoniukui išviriau tris baltus ir ji su flomikais,guašu ir pan.nes mano, žinote ,nuobodūs😃

Atsakyti

Oj tas pupelių virimas... naudoju tik iš skardinės, nors išvis mažai kur dedu aš jas, dažniausiai tik į čili troškinuką. 

Dar svarsčiau šiandien gal ne baltą daryt, o krabų, bet nugalėjo balta 😁

Ai, naudoji, Mona 👍

Atsakyti

Visai skanios koncervuotos yra. Net nesitikėjau, kad man taip patiks. Aš su jomis pupelių mišrainę gaminu. Tą su kepta duona, česnaku ir obuoliu.

Nu Fėja, Fėja.... :D  :B​ 

Atsakyti

Šnd iš 15-os virtų kiaušų sveiki liko 5. Pyliau ir druskos, ir acto. Manau, kad kiaušai prasti, nes lukštai per ploni ir netinkami virimui. Aišku, ant petelnės tiks.

Mano iš 20 baltų 6 suskilusius iš karto beplaudama atidėjau ir verdant 2 suskilo.

Tai vaikai po 4 nudažė ir aš 4 su lukštais.

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1617478714012.jpg   101,57KB   0 Parsiųsta kartųVengriski kiausiniu rastai.. nuostabus

Atsakyti

is skardines sudas. Isvirtos visai kitokios. 

O aš tai beveik skirtumo nejaučiu.

Atsakyti