Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai va, pasirodo reikėjo gręžti ten tas kojeles spintelės, tik jis prigręžė ne prie tos plokštės 🤭

Bandžiau sakyt, kad gi negali būt, kad reikia grąžto, tai sakė galima ir atsuktuvu, bet skylės tai vis tiek būtų 😁 

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1617478886119.jpg   98,49KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  FB_IMG_1617478891003.jpg   88,85KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu Fėja, Fėja.... :D  :B​ 

Oj, aš tai ne virtuvės fėja, tai jau tikrai. 

Nemėgstu virtuvės labai. Gerai, kad MB gamina. Ir visi šventiniai patiekalai ant jo pečių  :geda: 

Aš net tinginį vos pagaminau, nors vaikai viską beveik ir padarė, aš tik išmaišiau ir į dešras suspaudžiau  :geda:​ 

Atsakyti

​Pas mus atvirksciai. Kai sventes, Mb nusiplauna.. Ale tai kiek cia tu svenciu... 

Atsakyti

Tu savo įkelk margučius  :)​ 

Atsakyti

Oj, aš tai ne virtuvės fėja, tai jau tikrai. 

Nemėgstu virtuvės labai. Gerai, kad MB gamina. Ir visi šventiniai patiekalai ant jo pečių  :geda:

Aš net tinginį vos pagaminau, nors vaikai viską beveik ir padarė, aš tik išmaišiau ir į dešras suspaudžiau  :geda:​ 

Juokavau aš. Pati esu panaši :)​ 

Atsakyti

Bučkis raganaitėms 💋

Priedas  20210403_223338_copy_2124x2832.jpg   319,87KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Tu savo įkelk margučius  :)​ 

Tai tik ryt ryte marginsiu. 

Atsakyti

Aš viriau 8 baltus ir nei vienas nesuskilo.  Niekada dar to nebuvo, visada iš 15 bent 5 skyla. Pirkti Rimi, rodos, estiški, ne blatni. Mb sako, o gal tu jų tiesiog neišvirei? :) 

O putpelių tai irgi vos vienas.

Bet jau šiandien tai be kojų. Tik dabar užropojau į miegamąjį.

Atsakyti

Oj tas pupelių virimas... naudoju tik iš skardinės, nors išvis mažai kur dedu aš jas, dažniausiai tik į čili troškinuką. 

Dar svarsčiau šiandien gal ne baltą daryt, o krabų, bet nugalėjo balta 😁

Aš tai krabų

Atsakyti

Tos krabines nevalgius daug metu, man ji kazkada labai atsibodus buvo. Kaip ir ta su kepta duona.

Nu vat baltoji tai niekaip neatsibodo :D​ 

Atsakyti

Tos krabines nevalgius daug metu, man ji kazkada labai atsibodus buvo. Kaip ir ta su kepta duona.

Nu vat baltoji tai niekaip neatsibodo :D​ 

baltoji man niekada nesigauna skani. Aš kažko per daug gal dedu ar kažko nepridedu. 

Atsakyti