Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 05, 10:10)
<p>Nu ok, Blazyte nepatinka, tai necituotum. O koki nors patinkanti cituotum be kritinio mastymo?</p><p></p>

Nieko necituočiau. Nes cituoti galima bet ką, o va jau skaitant ir galvojant būtinas kritinis mąstymas.
Vieni finansuojami vienų, kiti – kitų. O tiesa, kurios mes nesužinosim, slypi greičiausiai kažkur per vidurį. Ir ploti delfiui ir purkšti prieš kitą stovyklą – Blažytė ar bet kas joje būtų – mano nuomone, yra trumparegiška. Asmeniškai aš skaitau pačius įvairiausius šaltinius.

QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 05, 10:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72808540" data-time="1617606616"><div><p>Nu ok, Blazyte nepatinka, tai necituotum. O koki nors patinkanti cituotum be kritinio mastymo?</p></div></blockquote><p>Gyvenimas bėga, viskas keičiasi. Jau pati pasakoja ką sakė Kasiulevičius, nors anksčiau labai nemėgo. O dar ir iš lrt  smile.gif </p>

O dabar aš jį mėgstu? unsure.gif Nežinojau...
Atsakyti

Paskaičiau pagal Fėjos įmestą nuorodą.

O, šventas naivume.

Kokios mes buvom. 

Metai praėjo, patirtis kokia įgyta.  

--

Bet buvo ten įdomių asmenybių. Dingo, pradingo.

Perskaičiau dar, kaip alta mane pagydė. Ir nemokamai. Ir vienu metu buvo labai draugiška.

Atsakyti

Nieko necituočiau. Nes cituoti galima bet ką, o va jau skaitant ir galvojant būtinas kritinis mąstymas. Vieni finansuojami vienų, kiti – kitų. O tiesa, kurios mes nesužinosim, slypi greičiausiai kažkur per vidurį. Ir ploti delfiui ir purkšti prieš kitą stovyklą – Blažytė ar bet kas joje būtų – mano nuomone, yra trumparegiška. Asmeniškai aš skaitau pačius įvairiausius šaltinius.

Kaip tu keistai lygini pavardę su žiniasklaidos pavadinimu  :D 

Juk delfis gali pakalbinti ir plokščiažemį, ir profesorių. 

Tuomet jau logiška lyginti facebook-delfi arba Blažytė-prof.Usonis (čia tik pavyzdys).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 05 balandžio 2021 - 09:35
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 05, 10:29)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808543" data-time="1617607339"> Nieko necituočiau. Nes cituoti galima bet ką, o va jau skaitant ir galvojant būtinas kritinis mąstymas. Vieni finansuojami vienų, kiti – kitų. O tiesa, kurios mes nesužinosim, slypi greičiausiai kažkur per vidurį. Ir ploti delfiui ir purkšti prieš kitą stovyklą – Blažytė ar bet kas joje būtų – mano nuomone, yra trumparegiška. Asmeniškai aš skaitau pačius įvairiausius šaltinius. O dabar aš jį mėgstu? vartotojo įkelta nuotraukaNežinojau...</blockquote> Kaip tu keistai lygini pavardę su žiniasklaidos pavadinimu  biggrin.gif  Logiška lyginti facebook-delfi arba Blažytė-prof.Usonis (čia tik pavyzdys).

Tai ieškai, kur prisikinist biggrin.gif
Ok, aiškinu, kuo tavo pasiūlymas netikęs. Blažytės (čia, aišku, kaip pvz.) delfis nespausdins, o FB rasi visko. Delfis - viena "grožio" pusė, o FB - abi. Tikiuosi, kad supratai.
Atsakyti

O man visgi ši pandemija labai neblogai akis atvėrė ie parodė kokie tūpi tie antivakseriai yra. Jie gi pradžioj išvis neigė virusą. Dėl simptomų ir mirčių kaltino 5G Uhane, skalambijo apie pasaulinį sąmokslą. Tipo mirtys padirbtos, lųgoninės tuščios... Po to jau pripažino, kad virusas yra, bet jis tik gripas. Vienos sąmokslo teorijos keitė kitas. Tie visi prieš kaukes, karantinus, už laisvę, prieš skiepus. Na..

Jei jau kritiškai mąstyti, tai oficialios medicinos ir oficialių šaltinių info ir pozicija bent jau nuosekli ir logiška.

Atsakyti

Tai ieškai, kur prisikinist biggrin.gif
Ok, aiškinu, kuo tavo pasiūlymas netikęs. Blažytės (čia, aišku, kaip pvz.) delfis nespausdins, o FB rasi visko. Delfis - viena "grožio" pusė, o FB - abi. Tikiuosi, kad supratai.

O tau neaiškinsiu 😄 Nesupratai minties, nesuprask 😄

Atsakyti

Ir vien tai, kad antivaksais labiau tiki mažiau išsilavinę, mažesnių miestelių ir pnš žmonės tai irgi kaiką pasako irgi. Daug pasako lb.

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 05, 10:35)
<p>O man visgi ši pandemija labai neblogai akis atvėrė ie parodė kokie tūpi tie antivakseriai yra. Jie gi pradžioj išvis neigė virusą. Dėl simptomų ir mirčių kaltino 5G Uhane, skalambijo apie pasaulinį sąmokslą. Tipo mirtys padirbtos, lųgoninės tuščios... Po to jau pripažino, kad virusas yra, bet jis tik gripas. Vienos sąmokslo teorijos keitė kitas. Tie visi prieš kaukes, karantinus, už laisvę, prieš skiepus. Na..
</p><p></p><p>Jei jau kritiškai mąstyti, tai oficialios medicinos ir oficialių šaltinių info ir pozicija bent jau nuosekli ir logiška.</p>

Net ir nemąstant aišku, kad mažai tų "antivakserių" žinai. Nustebtum, kiek tarp jų "netūpų", išsimokslinusių, analizuojančių, darančių išvadas, žmonių. Tu pasakoji apie patį durniausią, ar kaip čia pavadint, sluoksnį. Tau "antivakseriai" tūpi, vakseriai - protingi. Juoda ir balta. Bet yra ir kitų spalvų.
Papildyta:
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 05, 10:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808547" data-time="1617608120"><div><p>Tai ieškai, kur prisikinist vartotojo įkelta nuotrauka
Ok, aiškinu, kuo tavo pasiūlymas netikęs. Blažytės (čia, aišku, kaip pvz.) delfis nespausdins, o FB rasi visko. Delfis - viena "grožio" pusė, o FB - abi. Tikiuosi, kad supratai.</p></div></blockquote><p>O tau neaiškinsiu 😄 Nesupratai minties, nesuprask 😄</p>

Menkas nuostolis, kad saliamonės Pienės nesupratau biggrin.gif
Atsakyti

Ir vien tai, kad antivaksais labiau tiki mažiau išsilavinę, mažesnių miestelių ir pnš žmonės tai irgi kaiką pasako irgi. Daug pasako lb.

Šiaip logiška kad neišsilavinę žmonės nesugeba naudotis mokslo šaltiniais ir įvertint informacijos patikimumą. Gi būtent to pagrinde ir moko aukštosiose mokyklose. 

Atsakyti

Net ir nemąstant aišku, kad mažai tų "antivakserių" žinai. Nustebtum, kiek tarp jų "netūpų", išsimokslinusių, analizuojančių, darančių išvadas, žmonių. Tu pasakoji apie patį durniausią, ar kaip čia pavadint, sluoksnį. Tau "antivakseriai" tūpi, vakseriai - protingi. Juoda ir balta. Bet yra ir kitų spalvų.
Papildyta:
Menkas nuostolis, kad saliamonės Pienės nesupratau biggrin.gif

Zinok, apart taves, tikrai nezinau nei vieno. 

Atsakyti

Net ir nemąstant aišku, kad mažai tų "antivakserių" žinai. Nustebtum, kiek tarp jų "netūpų", išsimokslinusių, analizuojančių, darančių išvadas, žmonių. Tu pasakoji apie patį durniausią, ar kaip čia pavadint, sluoksnį. Tau "antivakseriai" tūpi, vakseriai - protingi. Juoda ir balta. Bet yra ir kitų spalvų. Papildyta: Menkas nuostolis, kad saliamonės Pienės nesupratau biggrin.gif
Taigi aš grupėse buvau, nes domėjausi (iki šios pandemijos). Tai jai prasidėjus patikėt negalėjau ką jie rašo. Žiauriai nusivyliau. 

Mokslininkai? :) Pseudo mokslininkai ten..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 balandžio 2021 - 09:53
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 05, 10:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72808552" data-time="1617608568"><div><p>Net ir nemąstant aišku, kad mažai tų "antivakserių" žinai. Nustebtum, kiek tarp jų "netūpų", išsimokslinusių, analizuojančių, darančių išvadas, žmonių. Tu pasakoji apie patį durniausią, ar kaip čia pavadint, sluoksnį. Tau "antivakseriai" tūpi, vakseriai - protingi. Juoda ir balta. Bet yra ir kitų spalvų.
/biggrin.gif[/img]</p></div></blockquote><p>Zinok, apart taves, tikrai nezinau nei vieno. </p>

Ko be manęs nežinai?
Ir apskritai - aš, tipo, antivakserė"? biggrin.gif Bet prieš savaitę nuo erkinio encefalito pasiskiepijau, tai kaip čia gaunasi? biggrin.gif
Man pasaulis sudėtingesnis, nei jums. Todėl aš nei vakserė, nei antivakserė. Bet jums kaip patogiau - man tikrai nesvarbu, kokį titulą man suteiksit biggrin.gif
Atsakyti