Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ir vien tai, kad antivaksais labiau tiki mažiau išsilavinę, mažesnių miestelių ir pnš žmonės tai irgi kaiką pasako irgi. Daug pasako lb.  

Nustebtum sužinojus, kokio išsilavinimo yra tų antivakserių.

Neimant kaip pavyzdžio Lietuvos. Nes Lietuva yra savaime ne pavyzdys. Ir antivaksai ne čia prasidėjo.

Atsakyti

Ko be manęs nežinai?
Ir apskritai - aš, tipo, antivakserė"? biggrin.gifBet prieš savaitę nuo erkinio encefalito pasiskiepijau, tai kaip čia gaunasi? biggrin.gif
Man pasaulis sudėtingesnis, nei jums. Todėl aš nei vakserė, nei antivakserė. Bet jums kaip patogiau - man tikrai nesvarbu, kokį titulą man suteiksit biggrin.gif

Tu nesi antivakserė

Atsakyti

Nustebtum sužinojus, kokio išsilavinimo yra tų antivakserių. Neimant kaip pavyzdžio Lietuvos. Nes Lietuva yra savaime ne pavyzdys. Ir antivaksai ne čia prasidėjo.
O gal jie turi savų tikslų? Žmonės visaip pričiuožę būna. Aš ne juos turėjau minty išsilavinimo prasme, o tuos, kurie jais tiki. 

Galiu pasakyti kur aš toje pasaulėžiūroje įžiūriu racijos. Tradicinė medicina dažnai orientuota į pasekmes nesigilinant į priežastis, į kodėl nutiko kas nutiko ir, taip pat, mano galva permažai skiriama dėmesio prevencijai. Tai vat kapstymasis po priežastis, info apie tai, kaip palaikyti kuo geresnę bendrą organizmo būklę yra įdomu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 balandžio 2021 - 10:08

Nepaisant issilavinimo dar yra visokiu asmenybes bruozu. Yra paranojisku, niekuo nepasitikinciu zmoniu, visame kame samoksla izvelgianciu, yra visko bijanciu, yra ir ateiviais ir zombiais tikinciu. Issilavinimas kartais teduoda tik siauras zinias, ypac, jei zmogus daugiau niekuo nesidomi, tuk savo sritimi.

Bet bendra tendencija tokia.. 

Atsakyti

Nustebtum sužinojus, kokio išsilavinimo yra tų antivakserių.

Neimant kaip pavyzdžio Lietuvos. Nes Lietuva yra savaime ne pavyzdys. Ir antivaksai ne čia prasidėjo.

Tai yra išimčių, kaip ir visur.

Atsakyti

Rialina, tu ne antivaksere. Tu tiesiog baile :D​ 

Atsakyti

Rialina, tu ne antivaksere. Tu tiesiog baile :D 

Ji selektyvine antivaxere 😆

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 05, 11:14)
<p>Rialina, tu ne antivaksere. Tu tiesiog baile biggrin.gif​ </p>

O labiausiai bijau „visažinių“ bebaimių komjaunuolių biggrin.gif
Šiaip tai baimė normaliems žmonėms yra normalus jausmas.

Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 05, 11:21)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72808564" data-time="1617610481"><div><p>Rialina, tu ne antivaksere. Tu tiesiog baile biggrin.gif </p></div></blockquote><p>Ji selektyvine antivaxere 😆</p>

Atsigavai po vakar?
Bet dėl visa ko nieko nerašysiu, nes su teksto suvokimu dar gali būti ne kas biggrin.gif
Atsakyti

Nepaisant issilavinimo dar yra visokiu asmenybes bruozu. Yra paranojisku, niekuo nepasitikinciu zmoniu, visame kame samoksla izvelgianciu, yra visko bijanciu, yra ir ateiviais ir zombiais tikinciu. Issilavinimas kartais teduoda tik siauras zinias, ypac, jei zmogus daugiau niekuo nesidomi, tuk savo sritimi.

Bet bendra tendencija tokia.. 

Sutinku pilnai.

dar pridursiu, kad yra pasekėjų "iš principo". Elgtis priešingai, nei blaiviai mąstantys. Kur čia šaknys, sunku pasakyt, bet yra.

Atsakyti

Taip. Man irgi keisti tie bebaimiai drąsuoliai, komjaunuoliai, nebijantys ligos, dusimo, jos pasekmių... geriau rizikuojantys savo ir artimųjų gyvybe, nei pasiryžtantys skiepui.

Bet dar yra ir kita kategorija. Tiesiog garsiai šaukia prieš skiepus, iš besiskiepijančių šaiposi, o patys tyliai pasiskiepija  :) 

Atsakyti

O labiausiai bijau „visažinių“ bebaimių komjaunuolių biggrin.gif
Šiaip tai baimė normaliems žmonėms yra normalus jausmas.

Papildyta:
Atsigavai po vakar?
Bet dėl visa ko nieko nerašysiu, nes su teksto suvokimu dar gali būti ne kas biggrin.gif

Jei manai kad mane įžeisi tokiom mazvaikiskom replikomis, tai labai susireiksmini 

Atsakyti

Sutinku pilnai.

dar pridursiu, kad yra pasekėjų "iš principo". Elgtis priešingai, nei blaiviai mąstantys. Kur čia šaknys, sunku pasakyt, bet yra.

Paauglystėj neprisimaištavo 😃😁

Atsakyti