Tai senai tas aišku, bent man, nesuvokiančiai, anot kitų čia. Kad ribojimai tarp savivaldybių nieko nepakeis, ribot reikėjo griežtu karantinu su uždarytom sienom, uždarytais verslais 95%, paliekant tik vieną kitą maisto prekių pard, komendanto valanda, mėnesį ar du. Visi, atsėdėję sąžiningai namie, būtume laisvi bent savo šalyje, o dabar du metai greit bus ir galo nematyt. Į kurortą galima, iš užsienio pas tėvus grįžt galima, o į kitą savivaldybę ne, juokdariai, pirma ir paskutinė jų kadencija.
Tai senai tas aišku, bent man, nesuvokiančiai, anot kitų čia. Kad ribojimai tarp savivaldybių nieko nepakeis, ribot reikėjo griežtu karantinu su uždarytom sienom, uždarytais verslais 95%, paliekant tik vieną kitą maisto prekių pard, komendanto valanda, mėnesį ar du. Visi, atsėdėję sąžiningai namie, būtume laisvi bent savo šalyje, o dabar du metai greit bus ir galo nematyt. Į kurortą galima, iš užsienio pas tėvus grįžt galima, o į kitą savivaldybę ne, juokdariai, pirma ir paskutinė jų kadencija.
Na aš ant konservų taip parašiau tai labiau juokais, nemanau, kad buvo geresnis pasirinkimas, nei jie. O ir kitose šalyse bandomi įvairūs variantai, žmonės visur pikti, pavargę.
Bet taip, tikrai daug sprendimų atrodo nelogiški, dažnai pataikaujantys didiesiems verslams ir pan.
Taip, manau.
Pvz Mano kolega astmatikas (mano amžiaus), sirgęs sausį lb sunkiai, ligoninėj, ant deguonies savaitę, dabar turi dvigubai mažiau antikūnų nei aš
Čia tik 1 pavyzdys. Yra daugiau panašių tendencijų
Imkime kitą atvejį, kuomet po skiepo nėra reakcijų su temperatūrom ir blogumais, kaip tada su antikūniais, gal organizmas nereaguoja į vakciną, taip pat, kaip po kontakto besimptomus susirgimas.
Man praktiškai nebuvo reakcijų, minimaliai. Antikūnų turiu sočiai
Man praktiškai nebuvo reakcijų, minimaliai. Antikūnų turiu sočiai
O kokį spiepą gavai?
O kokį spiepą gavai?
Comirnaty
Karynka, dėl nelogiškumo ribojant judėjimą net 4 mėnesius šalies viduje tikrai sutinku. Bet prajuokinai su tais dviem metais. Sakai taip nusibodo, kad net laikas dvigubinasi 😄

Aš turbūt itin kantri, bet visai man nekelia streso tas judėjimo ribojimas. Nors buvom priprate vos ne kas savaitgalį kur nors lėkt. Dabar tiesiog siauresniam areale pramogaujam, nieko neatsitiks jei kelis mėnesius nenuvažiuosim į kitą rajoną.
Sutinku, kad ribojimas nelogiskas. Nors kazkiek senoliu vistiek apsaugojo.
Aš turbūt itin kantri, bet visai man nekelia streso tas judėjimo ribojimas. Nors buvom priprate vos ne kas savaitgalį kur nors lėkt. Dabar tiesiog siauresniam areale pramogaujam, nieko neatsitiks jei kelis mėnesius nenuvažiuosim į kitą rajoną.
Aš tai jau pamiršau, kas yra pramogos. Nes nu pasivaikščiojimai lauke kažkaip nebeatrodo pramoga. O kai niekas nedirba, nėra kur eiti, ką veikti.
Zinant tavo nenustygima vietoj ir poreiki daznoms kelionems, tai tikrai gerai laikaisi. Man tai irgi dzin. Vasara vistiek atsidaro viskas, o ziema as ir taip namie.