Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai senai tas aišku, bent man, nesuvokiančiai, anot kitų čia. Kad ribojimai tarp savivaldybių nieko nepakeis, ribot reikėjo griežtu karantinu su uždarytom sienom, uždarytais verslais 95%, paliekant tik vieną kitą maisto prekių pard, komendanto valanda, mėnesį ar du. Visi, atsėdėję sąžiningai namie, būtume laisvi bent savo šalyje, o dabar du metai greit bus ir galo nematyt. Į kurortą galima, iš užsienio pas tėvus grįžt galima, o į kitą savivaldybę ne, juokdariai, pirma ir paskutinė jų kadencija.

Ne taip viskas paprasta, nes sienų aklinai neuždarysi

Atsakyti

Pvz Mano kolega astmatikas (mano amžiaus), sirgęs sausį lb sunkiai, ligoninėj, ant deguonies savaitę, dabar turi dvigubai mažiau  antikūnų nei aš 

Čia tik 1 pavyzdys. Yra daugiau panašių tendencijų 

Vakcinų gi ir tikslas pagaminti reikiamą antikūnių skaičių. Man.lb.logiška.

Atsakyti
Sunku ką ir pasakyti, kiek tas judėjimo ribojimas (ne)padėjo. Gal be jo būtų dar daugiau susirgimų buvę. Deja, 2-jų analogiškų situacijų nėra ir nebus, tai ir palygint neįmanoma.
Mane pradėjo užknist jų ribojimai, kai reikėjo važiuoti į kitą miestą buto nuomai ieškot, o paskambinus į policijos info ir paklausus dėl pateisinamų dokumentų, ar darbo pasiūlymas tiktų, buvo atsakyta: „vykti negalima, karantinas“. Viskas, taškas. Jokių kalbų. Ogi vis tiek teko vykti, tik dar plius nervintis.
Atsakyti

Džyyyyzis...Velykos gi ka tik buvo, geriau pasidziaugtumet kaip graziai su vyrais, vaikais sventes atsventet biggrin.gif

Jau džiaugėmės, dalinomės margučiais, kepiniais, veiklomis... bet tu ateini tik paburbėt čia. Ko gi nesidalini savo gražiomis Velykomis, kaip tai darėme mes? Užsiciklinus moralams 😃

Atsakyti

Kiekvienai savo . Del manes gali  ( gal net ir noreciau del sventos ramybes) aklinai uzdaryti sienas,  pakentesiu,  svarbiausia, kad  po Lietuva galeciau laisvai keliauti.  Atejo pavasaris, tuoj vasara,  norisi vaziuoti i Druskininkus, kitus kurortinius miestelius, prie ezeru, na ir prie juros, kai jau tikrai ateis silta  vasara. Kuklus mano norai....  :B

Atsakyti

Aš turbūt itin kantri, bet visai man nekelia streso tas judėjimo ribojimas. Nors buvom priprate vos ne kas savaitgalį kur nors lėkt. Dabar tiesiog siauresniam areale pramogaujam, nieko neatsitiks jei kelis mėnesius nenuvažiuosim į kitą rajoną.

Noretum ir per vasara negaleti nuvaziuoti iki savo statomos trobos? Kantri tebeliktum?

Atsakyti

Aš turbūt itin kantri, bet visai man nekelia streso tas judėjimo ribojimas. Nors buvom priprate vos ne kas savaitgalį kur nors lėkt. Dabar tiesiog siauresniam areale pramogaujam, nieko neatsitiks jei kelis mėnesius nenuvažiuosim į kitą rajoną.

Kas per pramogos 🤔 

Atsakyti

Idomu bus suzinoti, ka protingieji kurmiai  galvoja  https://www.youtube....h?v=1N9n3Q_GqNo

Atsakyti

Noretum ir per vasara negaleti nuvaziuoti iki savo statomos trobos? Kantri tebeliktum?

Ką ten troba. Mamos pusę metų nemačiau. Sesers. Kitų artimų žmonių. Pasiilgau su jais gyvo susitikimo ir  bendravimo labiau nei bet kokios kitos uždraustos veiklos. 

Tokie ribojimai gali neslėgti tik tų, kurie jų ir nesilaikė.

Atsakyti

Tokie ribojimai gali neslėgti tik tų, kurie jų ir nesilaikė.

O nesilaikė daug kas. Žinau pavyzdžių, kaip galima buvo "prasmukt", kokius dokumentus panaudot.  Kuriems dzin buvo visokie draudimai. O viešai deklaravo savo dorus veidelius. Ką padarysi, vieniems galioja, kitiems sukurta, kad apeitų su azartu ir jaustųsi pranašesni. :)​ 

Atsakyti

Į savo NT nedraudžiama vykti gi. Tereikia dokus turėt 

Atsakyti

Man praktiškai nebuvo reakcijų, minimaliai. Antikūnų turiu sočiai 

O čia tai smagu, tuomet. Kada buvo paskutinis skiepas tau? 

Atsakyti