Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Kas per pramogos 🤔 

Mūsų pramogos yra žygiai gamtoje ir knygos. Taip kad karantinas tam tik teigiamą įtaką daro

Va ko trūksta, tai sporto salės 

Atsakyti

Į savo NT nedraudžiama vykti gi. Tereikia dokus turėt 

O jeigu butu draudziama? Aba to turto neturetum, del ko judeti ua savo savivaldybes ribu negaletum? O kai pas artimuosius negali nuvykti?  Kantri isliktum ir noretum pratesimo?

Vienzo, supratau.

Atsakyti

Noretum ir per vasara negaleti nuvaziuoti iki savo statomos trobos? Kantri tebeliktum?

kas neleis iki SAVO trobos vaziuot?

As tai noriu vasara isvaziuot is LT kur nors. 

Atsakyti

Nu realiai tai as buciau tik per Kaledas pas mama isvaziavus. Tiek to nepatogumo man. 

Atsakyti

Man tai per gerklę išlindo kasdieniniai taip vadinami "žygiai/pramogos" Vilniuje 😃

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 06 balandžio 2021 - 12:53

As tai ziema niekur nezygiuoju, va, atsils, bus galima pazygiuot kur Giruliuose, i Smiltyne nuvaziuot. 

Atsakyti

As atsidziaugti negaliu, kad pagaliau atlaisvino keliavimo ribojimus  ir toliau  kenteti kantriai nenoreciau. 

Atsakyti

O jeigu butu draudziama? Aba to turto neturetum, del ko judeti ua savo savivaldybes ribu negaletum? O kai pas artimuosius negali nuvykti?  Kantri isliktum ir noretum pratesimo?

Vienzo, supratau.

Nu vasarą būtų blogai, aišku. Dabar tai nėra skirtumo man, pakanka gamtos ir savoj savivaldybėj.

Dėl artimųjų aš kažkaip nestresuoju, ir taip tik kas kelis mėnesius  matomes jau daug metų. Nebėra kažkokio prisirišimo pas mane, galiu išgyventi ne susitikus kelis mėnesius 

Atsakyti

Man tai per gerklę išlindo kasdieniniai taip vadinami "žygiai/pramogos" Vilniuje 😃

Taigi Vilniaus rajonas didelis, yra kur eit ir be miesto

Atsakyti

As tai ziema niekur nezygiuoju, va, atsils, bus galima pazygiuot kur Giruliuose, i Smiltyne nuvaziuot. 

Tai va, gi smagu,  kai galima visur, kur norisi.

Atsakyti

Tai va, gi smagu,  kai galima visur, kur norisi.

Tai jai galima visada ten, nes klp rajono savivaldybė 

Atsakyti

Tai jai galima visada ten, nes klp rajono savivaldybė 

Na, pvz.,  as galiu nusipirkti avi, bet nenoriu, noriu nusipirkti nama, bet negaliu.  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 06 balandžio 2021 - 13:17