Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Na mes važiuodavome pramogauti. Iki karantino. I koncertus, spektaklius. Provincijoj nėra tokių renginių 

Tau Vilnius pramoga, o man pvz kokie Druskininkai  ir visai nezavetu  perspektyva ju nematyti  dar koki pusmeti ar metus.

Atsakyti

Tau Vilnius pramoga, o man pvz kokie Druskininkai  ir visai nezavetu  perspektyva ju nematyti  dar koki pusmeti ar metus.

Bet judėjimas tarp miestų uždraustas tik nuo gruodžio vidurio. Ne pusmetį ar metus.

Atsakyti

Kiekvienam kitaip. Man nereik tu Druskininku, nieko tokio bais grazaus ten nematau. 

Atsakyti

Tai čia sąmoningumo klausimas tie kontaktai. Nieks gi neverčia grūstis su žmonėm, patys pasirenka. Bet į kitą rajoną jie viruso vežti neturėjo galimybių. Ir tai gerai, mano nuomone 

Tai nebūtų jie apsidalinę virusu tam užrištam maiše, jeigu jis išpiltas būtų. Nebūtų tokių ir skaičių, nes gerokai mažiau kontaktų. Juk tas vilnietis via tiek kažką veikė, gyveno. Juk ne nuo atstumo nuvažiuojamo tas virusas plinta. Jeigu negali nuvažiuoti į Balbieriškį pas brolį (vienas ar keli kontaktai) - tai malasi tame maiše (keliasdešimt kontaktų). Tas vilnietis vis tiek gyveno, supranti. Komendanto valandos, draudimo išeiti pro duris nebuvo.

Atsakyti

Kiekvienam kitaip. Man nereik tu Druskininku, nieko tokio bais grazaus ten nematau. 

Nes turi jūrą, jodo daugiau.O jei gyventum susigrūdus Vilniuj..

Atsakyti

Bet judėjimas tarp miestų uždraustas tik nuo gruodžio vidurio. Ne pusmetį ar metus.

Bet tu   rasei, kad tau uztektu kantrybes istverti ir toliau  ribojimus, nekelia streso ir galetu dar testis kelis menesius.  As gi pasidziaugiau, kad ju nebeliko, nes nebeturiu kantrybes atejus pavasariui, juo labiau vasara.   Apie tai ir kalbame, kad visoms skirtingai - tau nieko tokio, man kazkas toookio....  baisaus.  Ufff, pavargau jau. :D

Atsakyti

Tai čia sąmoningumo klausimas tie kontaktai. Nieks gi neverčia grūstis su žmonėm, patys pasirenka. Bet į kitą rajoną jie viruso vežti neturėjo galimybių. Ir tai gerai, mano nuomone 

Kas juokingiausia, kad pati vakar žvengei iš Karynkos naivumo, keldama gyventojų tankį Teksase ir Niujorke. Tai kas įmanoma mažame miestuke su mažu tankiu, tas neįmanoma virš pusės milijono gyventojų mieste. 

Atsakyti

Ten ramybe,  tyla, erdve, mazai zmoniu.  Man ten labai grazu.

Atsakyti

Bet tu   rasei, kad tau uztektu kantrybes istverti ir toliau  ribojimus, nekelia streso ir galetu dar testis kelis menesius.  As gi pasidziaugiau, kad ju nebeliko, nes nebeturiu kantrybes atejus pavasariui, juo labiau vasara.   Apie tai ir kalbame, kad visoms skirtingai - tau nieko tokio, man kazkas toookio....  baisaus.  Ufff, pavargau jau. :D

Taip, supratau, kad esu tiesiog kantri. Galiu dar ilgai gyvent be savo mėgstamų pramogų, ty koncertų, spektaklių, restoranu, spa. Nes užsiimu  kitom veiklom - gamta, knygom. Man didesnė karantino problema atrodo mokyklos, ne pramogos . Nes vaikams tas namų mokymasis ir kabejimas  nuolat prie kompo, tikrai kenkia. Todėl būčiau už tai, kad pramogų ribojimai išliktų ilgiau nei mokyklų ribojimai. Tai man svarbiau atrodo 

Atsakyti

Noriu jūros prie Vilniaus, jeigu bus dar ateityje judėjimo ribojimai. Ir tuo pačiu noriu, kad Greisei tą jūrą panaikintų. Va tada ir pakalbėsim  :D 

Atsakyti

Pas mus kai pastovėjo patrulių postas kažkurį laiką, tai ir dingo paskui visiems laikams. Nepraleido tada manęs ir tuo baigėsi.

Važiavau kelis kartus į Vln su dokumentais, irgi tikėjausi, stabdys  bent kažkurioj iš 3 saviv., nebuvo. Matyt, čia daugiau teoriniai dalykai arba pasirinktinis laikas, kai stabdė.

Mb važiavo į sodybą, kad žuvys prūde neuždustų, tai vienintelė kliūtis buvo nuvirtę medžiai. Dar sode dirbo, važinėjo, jis maždaug už 10 km, nieko.

Aišku, turėjo visus nuosavybės dokus paruošęs.

Bet jei baigėsi, tai valio, nors man asmeniškai tai tik vienas atvejis pyktį sukėlė ir išliks atminty. :) Dar pavargęs policininkas, sakantis "Važiuokit, ponia, važiuokit, bet bauda bus 250". :D  Kai aš bandžiau kažką įrodinėti..

Atsakyti

Taip, supratau, kad esu tiesiog kantri. Galiu dar ilgai gyvent be savo mėgstamų pramogų, ty koncertų, spektaklių, restoranu, spa. Nes užsiimu  kitom veiklom - gamta, knygom. Man didesnė karantino problema atrodo mokyklos, ne pramogos . Nes vaikams tas namų mokymasis ir kabejimas  nuolat prie kompo, tikrai kenkia. Todėl būčiau už tai, kad pramogų ribojimai išliktų ilgiau nei mokyklų ribojimai. Tai man svarbiau atrodo 

Mes apie galimybę judėti, o tu apie restoranus ir koncertus. Tikrai apsimeti  :D 

Atsakyti