Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

As ir jau esu pagalvojus, kad jos vyrui is tikruju nelabai rupi svetimo vaiko psicholog8ne busena. Todel jo prioritetas - namas. Ir nieko ji del to negali padaryri. Ji iklimpus.

Ji gali padaryt. Susirast darbą, turėt pajamas, is kurių samdyti teisininka

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 07, 21:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810195" data-time="1617822885"><div><p>Netikiu, kad pinigai saugiai padeti. Turiu nuojauta, kad jie senai vyrui atiduoti namo statybai.
Aimejq, pasakyk, kad as klystu. Tik nemeluok.</p></div></blockquote><p>Aimeja yra kita nare, ne musu temoj.</p><p>Cia Amadeja. </p>

Tfu.. Amadeja...nu...supratot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 07, 21:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810176" data-time="1617822169"><div><p>As ir jau esu pagalvojus, kad jos vyrui is tikruju nelabai rupi svetimo vaiko psicholog8ne busena. Todel jo prioritetas - namas. Ir nieko ji del to negali padaryri. Ji iklimpus.</p></div></blockquote><p>Ji gali padaryt. Susirast darbą, turėt pajamas, is kurių samdyti teisininka</p>

O jos norą pradeti dirbti cia kas nors matė?

Ji yra tokio charakterio 'stumk-trauk' ir jau nieko nepadarysi.
As manau ji bijo balsa pakelti pries vyra del advokato, jei jis neduoda tam pinigu. Jop.mat, bus tu vyru, gi vaikas turi buti svarbiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 21:31

O jos norą pradeti dirbti cia kas nors matė?

Taigi kad ne.

Manau čia kažkoks sadomazo žaidimas. Sory, amadeja 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 07, 21:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72810206" data-time="1617823715"><div><p>O jos norą pradeti dirbti cia kas nors matė?</p></div></blockquote><p>Taigi kad ne.</p><p>Manau čia kažkoks sadomazo žaidimas. Sory, amadeja </p>

As ir atsiprasau Amadejos, jei iskaudinau. Cia tik seip...analitiniai (ne analiniai biggrin.gif ) pamastymai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 21:37
Jau kaip seniai Amadėja buvo pieluojama...
Pasiilgau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rialina @ 2021 04 07, 21:33)
Jau kaip seniai Amadėja buvo pieluojama...
Pasiilgau... wub.gif

Amadejos pasiilgai ar pielavimo? biggrin.gif

Niekas cia nepieluoja, nes niekas negyvena svetimu gyvenimu. Mes neilysim I jos kaili ir nepamatysim kas jos dūšioje dedasi.

Kad jus kur pierkūnai, praburbejau cia pas jumeis visa diena. Reikia valdytis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 07 balandžio 2021 - 21:41
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 07, 22:35)
Amadejos pasiilgai ar pielavimo?  biggrin.gif

Niekas cia nepieluoja, nes niekas negyvena svetimu gyvenimu. Mes neilysim I jos kaili ir nepamatysim kas jos dūšioje dedasi.

Pielavimo biggrin.gif
Tik kad ji pati jo nori. Nenorėtų - neužvestų kalbos. O jau jei išsižiojo, tai o, vaikyti... Bent pusdienį bus tąsomi ir jos žodžiai, ir visas gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti

Turbut nieko nevyksta, tik isivaizduoji. Gal bus kaip man. Ramiai, motin. 

O tau galvą skaudėjo? man ją tai skauda, tai neskauda, kažkokie spazmai, akys paraudę. 

jei bus kaip tau, dėkosiu dievui. 

Atsakyti

O tau galvą skaudėjo? man ją tai skauda, tai neskauda, kažkokie spazmai, akys paraudę. 

jei bus kaip tau, dėkosiu dievui. 

Ne. Tik kita diena vienu momentu tokia nesmagi ta galva buvo gal pora valandu. 

Atsakyti

Tikrinosi kelios koleges antikunus po Zenekos, sake dafiga ju. 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 07, 20:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72810201" data-time="1617823435"><div><p>Turbut nieko nevyksta, tik isivaizduoji. Gal bus kaip man. Ramiai, motin. </p></div></blockquote><p>O tau galvą skaudėjo? man ją tai skauda, tai neskauda, kažkokie spazmai, akys paraudę. </p><p>jei bus kaip tau, dėkosiu dievui. </p>

Daug kam galvą, raumenis skauda.
Pasimatuok kraujospūdį.
Atsakyti

Daug kam galvą, raumenis skauda.
Pasimatuok kraujospūdį.

130/80.

Kaip man, tai  truputį per didelis.

Ypač vakare.

Atsakyti