Labas rytas,
kaip Pinot ir Intermora?
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 07, 21:50)
<p>Diedas uzejo i vaistine, paklause, ka nuo stomatito reiktu pagert. Isiule Multi B strong.</p><p>Pou, a gerai? </p>
[right][snapback]72810254[/snapback][/right]
Skirtingi tie stomatitai yra, skirtingas ir gydymas. Vaikams dažniausiai nuo mieliagrybių, suaugusiems virusinės, bakterinės kilmės. Nebuvai pas odontologą nesenai?
Jei apsinešusi burnos ertmė, tai dažniausiai piengrybis būna, skiria nuo grybelio (pvz., daktarino gelį, bet man atrodo dabar tiekimas sutrikęs), jei virusinės (dažnai tokios pūslelės, trūkinėja, susilieja į afteles), tai būna dažnai nuo herpeso, bet ir kt. virusai sukelia, o bakterinės, kažkokia zaraza, pažandiniai limfmazgiai sureaguoja dažniausiai prie virusinio ir bakterinio.
Kad neskaudėtų aftų, man geriau už anaftiną nėra. Jis tokią plėvelę padaro, gali valgyt, opelės pakankamai greit užsitraukia.
Gydytojas turėtų pažiūrėt, kas ten per vaizdas ir kas to priežastis.
Dažniausiai aktyvus herpesas, stresas, apsilpęs imunitetas. Skiria B grupę, vit C.
Ar gerai? Na kad ramesnė būsi, tai faktas

Juokauju. Neblogai tas B gr. Tik jei turi kokių onko ar kokie polipai mėgsta augti, su B grupe atsargiai. Prie virusinio kartais reikia antivirusinių, prie bakterinio ir antiinfekcinio gydymo. Tempa būna aukšta kartais. Tad žiūrėk eigą ir jei kas, dumk pas gydytoją.
Aš kai einu burnos higieną daryt, mano odontologė rekomenduoja man tablę antivirusinių išgert, nes dažniausiai užsidirbu virusinį stomatitą.
Kažkokia surūgus diena, bet gal prašviesės.