Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Labas rytas 🌺

Aš dantų higieną darau dažnai. Minimum 2 k į metus. Šiais metais susidarys turbūt 4 kartai.... tai tfu tfu tfu nebūna bėdų.

Bet buvo herpesas porą kartų po dančio rovimo. Rovė vasarą protinį - buvo herpesas, o tada rugsėjį rovė kitą. Irgi herpesas buvo. Tai nžn. kaip suprast.

Atsakyti

Nu, kaip ligoniai? 

Atsakyti

O aš sužinojau, kad mano tėtis panašėja į plokščiažemininkus, o mama vakar atsisakė astrazenecos  :oh:  :frusty:​ 

Atsakyti

Ne, nu...  :oh:​ 

Atsakyti

Nu uzveze Pfizerio dabar, gal mama juo skiepysis greit.

Atsakyti

O aš sužinojau, kad mano tėtis panašėja į plokščiažemininkus, o mama vakar atsisakė astrazenecos  :oh:  :frusty: 

Aš tavo vietoj pas ją nevažiuočiau tokiu atveju dabar. Tiesiog kad pajaustų savo atsisakymo pasekmes.

Atsakyti

Monos mamai:

https://m.delfi.lt/u...php?id=86888687

Atsakyti

Kristij, ar turit 100 darbuotojų? Kviečia skiepytis: 

https://madeinvilniu...100-darbuotoju/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 08 balandžio 2021 - 08:59

Aš tavo vietoj pas ją nevažiuočiau tokiu atveju dabar. Tiesiog kad pajaustų savo atsisakymo pasekmes.

Bet tavo minėjai kažkas irgi nepasiskiepijo, ne mama? Nebendrausi? 🤔

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 08, 09:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mona.mona" data-cid="72810304" data-time="1617863782"><div><p>O aš sužinojau, kad mano tėtis panašėja į plokščiažemininkus, o mama vakar atsisakė astrazenecos  doh.gif  frusty.gif </p></div></blockquote><p>Aš tavo vietoj pas ją nevažiuočiau tokiu atveju dabar. Tiesiog kad pajaustų savo atsisakymo pasekmes.</p>

Šlykščiau neišeina pasiūlyt?
Kerštas mamai. Kerštas su piktdžiuga. Net priežasčių nežinant. Nes suprast nebandant. Nu gražu...
Atsakyti

Ne nu . Visai jau.čia mama.Mama!

Man naktį chrienovai pasidarė.širdis lipt pro burną pradėjo.niekad taip nebuvo.bet gal jau čia paskutinis pasispardymas.

Man mama yra toks žmogus,apie kurį negalvoju taip net mintyse.kad pajustų savo elgesio pasekmes.Wtf?!

Galiu nepritart,galiu daryt kitaip,bet mama yra šventas daLykas.

Atsakyti

Aš tau buvau davus nuorodą kur kreiptis. Pabandyk, jie turi ir psichologus, ir teisininkus. Centro teisininkas neis į teismą, bet jis tave pakonsultuos, ką gali padaryti, kas teisėta, kas ne.
Bent jau Kaune, puikiai dirba specai.
O jei nuspręsi, eiti toliau, advokatui, kuris paruoš dokumentus susitaupyk. Tai nėra tos sumos, kurių nepajėgtum sutaupyt. Tu exo grąžintus pinigus padėjai vaikui. Aš labai gerai pagalvočiau, kas vaikui geriau: ar kažkada gauti kelis.tūkstančius eurų, kurie nuvertės, ar suteikti saugią aplinką dabar.
Bet ir ką benuspręstum dėl advokato, kreipyis nemokamos pagalbos nieko nekainuoja. Reik tik paskambint ir sužinot, kokią pagalbą tau gali suteikti.

Žinoma. Ačiū

Atsakyti