Ir jei neklystu, Gailė šioj srity stipri.
Ogo kaip reikalai su skiepijimu pajudėjo. Visos arba pačios skiepijasi, arba šeimos nariai. Tikrai Savaitė liks viena neskiepyta. Na, dar kelios temos jauniklės
Jau tu cia baik karkseti viena karta. Vis tiek kada nors idurs ir man.
Aaaa, cia jau antras?
Taip
Gera
Ačiū

Norėčiau būt lengvesnė visom prasmėm

</p>
Mano tėčiui ranką tik kiek paskaudėjo, o sesė po antro jautė nuovargį. Mamai gi stipri po pirmo reakcija buvo. Visaip čia tas organizmas sureaguoja. Va ir tetą ryt skiepys. Tikrai kad jaučiasi, jog daugiau užvežė.
Jooo, Savaite be skiepo lieka, nigerai, tos pacankes tai palauks, o tau jau but gerai...
Piene, o dėl ko būtent gersi?
Ir jei neklystu, Gailė šioj srity stipri.
Kelius nušalau žiemą. Vienas atšilo ir vėl kaip naujas, o kitam uždegimas buvo. Ūmus skausmas praėjo po vaistų kurso, bet liko toks nekoks. Tai keliui ir reikia kažko, nusprendžiau gal to
Bus tau, kaip sesiolikinei traidyt ziema po miskus. Kuda, tai siluma gi neuzsilaiko pas tave.
Ir jei neklystu, Gailė šioj srity stipri.</p></div></blockquote><p>Kelius nušalau žiemą. Vienas atšilo ir vėl kaip naujas, o kitam uždegimas buvo. Ūmus skausmas praėjo po vaistų kurso, bet liko toks nekoks. Tai keliui ir reikia kažko, nusprendžiau gal to

O pas reumatologus nenori pasirodyt? Sąnario echoskopiją darė? Kartais susidaro ir Beikerio cistos po uždegiminių procesų.
Sudėtis gera, bet ji daugiau palaikyt bendrą kremzlės būklę, profilaktiškai prieš susidėvėjimą ar jam esant. Bet jei buvo uždegimas, aš vis tik dar pabelsčiau į reumatologų duris.
Ogo kaip reikalai su skiepijimu pajudėjo. Visos arba pačios skiepijasi, arba šeimos nariai. Tikrai Savaitė liks viena neskiepyta. Na, dar kelios temos jauniklės
Dar aš irgi neskiepyta.
Bus tau, kaip sesiolikinei traidyt ziema po miskus. Kuda, tai siluma gi neuzsilaiko pas tave.
Tai ir bandžiau per karantiną tą kūdumą išlaikyt 🙊 . Kvaila ne kad po miškus žiemą, o kad neapsirengiau tinkamai
O pas reumatologus nenori pasirodyt? Sąnario echoskopiją darė? Kartais susidaro ir Beikerio cistos po uždegiminių procesų.
Sudėtis gera, bet ji daugiau palaikyt bendrą kremzlės būklę, profilaktiškai prieš susidėvėjimą ar jam esant. Bet jei buvo uždegimas, aš vis tik dar pabelsčiau į reumatologų duris.
Po gydymo užrašė mane rentgenui. Padarė. Nieko blogo nemato. Ir dar siunčia pas traumatologą nors traumos jokios nebuvo ir tą savo gydytojai aiškiai sakiau. Ai, beja, čia mano kelį gydo telefonu
, jis nei karto gyvai neapžiūrėtas. Ir diagnozę nustatė, ir gydymą paskyrė, ir dabar siuntimą pas traumatologą.
bejE