Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Dabar toks klausimas pakilo, o tik nuo astros galimas trombozės šalitinis, o nuo kitų nea? 

https://www.tv3.lt/m...s-mire-n1086732

Atsakyti

Viena hipotezė yra ta, kad mRNR vakcinos (Pfizer, Moderna) ir tos, kurios naudoja adenovirusus (AstraZeneca, Johnson & Johnson), gali sukelti COVID smaigalio baltymų sintezę trombocituose, o tai gali sukelti autoimunines reakcijas prieš trombocitus. 

Atsakyti

Dabar toks klausimas pakilo, o tik nuo astros galimas trombozės šalitinis, o nuo kitų nea? 

Covid liga lb dažnai sukelia trombozes. Skiepai imituoja ligos simptomus, ypač klasikiniai. 

Jei bijai trombozės, gerk sktstinancius ir skiepykis. Nes jei susirgsi, gali nei skystinantys nepadet 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 08, 19:58)
Jooo, osteochondroze ir mane po biskuti pjauna... kazi 2 cm ugio sumazejimas nuo jaunystes MANO AMZIUJE labai jau daug? </p>

Mano vyras taip pat sumažėjo, bet man aiškina, jog matavosi vakare smile.gif Juokauju. Sėdimas darbas pas tave, reik tempimo pratimus daryt. Visi mes mažėjam, vieni greičiau, kiti mažiau. Net nežinau, kokia norma.

Karynka,
https://www.ema.euro...ormation_lt.pdf

https://www.ema.euro...overview_lt.pdf

O jei rimtai, baisi liga. Mano teta mirė nuo Covid-19 komplikacijų: inkstų nepakankamumo ir kasos uždegimo. Ji klastinga ir įvairialypė. Atrodo, viskas ok, o šast jau su šv. Petru kalbi.
Kiekvienas turime apsispręsti dėl vakcinacijos. Niekas prievarta neskiepys. Tačiau skiepų nauda akivaizdi, nepaisant to, kad yra visokių vienetinių baigčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 08 balandžio 2021 - 21:17

Mano vyras taip pat sumažėjo, bet man aiškina, jog matavosi vakare smile.gifJuokauju. Sėdimas darbas pas tave, reik tempimo pratimus daryt. Visi mes mažėjam, vieni greičiau, kiti mažiau. Net nežinau, kokia norma.

Nagi senatvė ir jam  :D 

Nors net nežinau išvis ar vyresnis už tave 🙊

Atsakyti

Nagi senatvė ir jam  :D

Nors net nežinau išvis ar vyresnis už tave 🙊

Bijau, kad Mona gali pabegt is temos, nu rimtai tik apie ligas ir pliurpiam :D​ 

Atsakyti

Mano anyta sumazejusi 10 cm. Jai osteochondroze ir osteoporoze. 82 metai. 

Atsakyti

Bijau, kad Mona gali pabegt is temos, nu rimtai tik apie ligas ir pliurpiam :D​ 

Na prieš kelias valandas gi diskutavote apie seksą. Vis kitas ar tas pats ***** geriau  :D​ 

Atsakyti

Na prieš kelias valandas gi diskutavote apie seksą. Vis kitas ar tas pats ***** geriau  :D​ 

Vis kitas gali būt gerai nebent kartais, kai savas pašonėj 😃

Atsakyti

Sa, nepropaguok bledstvu.  :B​ 

Atsakyti

labas.

dėkinga pasigedusioms. tik ką viską suskaičiau.

buvau dingus KET teorijos testuose kurį laiką😎 vakar išlaikiau egzaminą Regitroj💪 liko vairavimo linksmybės.

apie ligas kalbat, matau. mano vaiko gydytoja viską telefonu konsultuoja, kol kas tpfu tpfu tpfu neturiu jokių priekaištų.

vakciną belenkokią imčiau dabar - porą dienų iš gyvenimo išbrauktų jau rudenį dėl kažkokių panašių jausmų turėjau, tai..

Pinot, Intemora, ar jau geriau jums?

Pou, labas🎈

Velykas sutikom namie, niekur vis dėl to neišvažiavom, šiek tiek liūdesys, bet yra kaip yra. sūnaus sloga pakišo koją.

kiaušų foto gal jau nebedėsiu, nebeaktualu.

taip laukiu žalumos lauke, kad nebegaliu. dar šiandien tas sniegas Vilniuj ryte..😒 

Atsakyti

Eik tu sau, Amadėja, 🤢🤢🤢 (😄)

Atsakyti