Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

bejE

Ok  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 08, 19:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="72810727" data-time="1617905955"><div><p>O pas reumatologus nenori pasirodyt? Sąnario echoskopiją darė? Kartais susidaro ir Beikerio cistos po uždegiminių procesų.

Sudėtis gera, bet ji daugiau palaikyt bendrą kremzlės būklę, profilaktiškai prieš susidėvėjimą ar jam esant. Bet jei buvo uždegimas, aš vis tik dar pabelsčiau į reumatologų duris.</p></div></blockquote><p>Po gydymo užrašė mane rentgenui. Padarė. Nieko blogo nemato. Ir dar siunčia pas traumatologą  hmm.gif nors traumos jokios nebuvo ir tą savo gydytojai aiškiai sakiau. Ai, beja, čia mano kelį gydo telefonu  biggrin.gif , jis nei karto gyvai neapžiūrėtas. Ir diagnozę nustatė, ir gydymą paskyrė, ir dabar siuntimą pas traumatologą.</p>

Tai ką ten tave supaisysi, gal špagatus čiuožykloj darai biggrin.gif
Jei traumatologas nematys nieko, paprašyk, kad pas reumatologą nukreiptų. Būsi rami, kad ne uždegimas, pažiūrės ir autoimunines ligas. Atmetus traumas, uždegimus, beliks nurašyti senatvei smile.gif
Atsakyti

Tai MB rytoj varys ukolo (😄) Astrą gaus.

Atsakyti

Tai ką ten tave supaisysi, gal špagatus čiuožykloj darai biggrin.gif
Jei traumatologas nematys nieko, paprašyk, kad pas reumatologą nukreiptų. Būsi rami, kad ne uždegimas, pažiūrės ir autoimunines ligas. Atmetus traumas, uždegimus, beliks nurašyti senatvei smile.gif

Paskutinio sakinio neskaitau ir nematau :D 🙈

Jeigu viena koja dar jauna, tai ir kitai priklauso tokiai pat būti  :rolleyes: 

Atsakyti

Po gydymo užrašė mane rentgenui. Padarė. Nieko blogo nemato. Ir dar siunčia pas traumatologą  :hmm: nors traumos jokios nebuvo ir tą savo gydytojai aiškiai sakiau. Ai, beja, čia mano kelį gydo telefonu  :D , jis nei karto gyvai neapžiūrėtas. Ir diagnozę nustatė, ir gydymą paskyrė, ir dabar siuntimą pas traumatologą.

Nu rentgeną tai turbūt ne telefonu padarė 🤣🤣🤣

Atsakyti

Jei viena sukiuzus nuo senatves, tai ir kitai ne uz kalnu :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 08, 21:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pou" data-cid="72810738" data-time="1617907337"><div><p>Tai ką ten tave supaisysi, gal špagatus čiuožykloj darai vartotojo įkelta nuotrauka
Jei traumatologas nematys nieko, paprašyk, kad pas reumatologą nukreiptų. Būsi rami, kad ne uždegimas, pažiūrės ir autoimunines ligas. Atmetus traumas, uždegimus, beliks nurašyti senatvei vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Paskutinio sakinio neskaitau ir nematau biggrin.gif 🙈</p><p>Jeigu viena koja dar jauna, tai ir kitai priklauso tokiai pat būti  rolleyes.gif </p>

Mano žiniomis, šitas sąnariams geras. Bet naudoti ne mažiau, kaip 3 mėn. https://www.iherb.co...3573.1546125711
Atsakyti

Nu rentgeną tai turbūt ne telefonu padarė 🤣🤣🤣

Tai rentgenui po gydymo važiavau. Telefonu "apžiūra", diagnozė, gydymas  :) 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 08, 19:44)
Paskutinio sakinio neskaitau ir nematau biggrin.gif 🙈</p><p>Jeigu viena koja dar jauna, tai ir kitai priklauso tokiai pat būti  rolleyes.gif </p>

Baik tik, man ginė po apžiūros pasakė, kad kaip mano amžiuj, labai gražu - galėtų studentams rodyt, tai vos nuo tos kėdės nenusivožiau. Sakau, ačiū už garbę ir gražius žodžius ir gal jau apsaugok viešpatie nuo tokios parodos blink.gif Išmovus iš kabineto, pagalvojau, ką tai reiškia, kaip mano amžiuje blink.gif
O jau visokios artrozės ir kitos ozės, zosės,- baika, atrodo tik baigi vaikščiot į šokius ir gali pradėt kaupt pensijai.

Daug sąnariams gėrio yra ir sutept, ir uždegiminiam procesui mažinti, ir kremzlei, tik reik sužinoti priežastį. Visokių ir inovacinių procedūrų yr. Gailė tikriausiai čia galėtų paklodes prirašyt. Svarbiausia sužinoti skausmo priežastį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 08 balandžio 2021 - 20:56

Jei viena sukiuzus nuo senatves, tai ir kitai ne uz kalnu :lol:​ 

Na baisu ką tos pavyduolės rašinėja :blink: , aš dar gazelė būsiu  :P 

Atsakyti

Baik tik, man ginė po apžiūros pasakė, kad kaip mano amžiuj, labai gražu - galėtų studentams rodyt, tai vos nuo tos kėdės nenusivožiau. Sakau, ačiū už garbę ir gražius žodžius ir gal jau apsaugok viešpatie nuo tokios parodos blink.gifIšmovus iš kabineto, pagalvojau, ką tai reiškia, kaip mano amžiuje blink.gif
O jau visokios artrozės ir kitos ozės, zosės,- baika, atrodo tik baigi vaikščiot į šokius ir gali pradėt kaupt pensijai.

Daug sąnariams gėrio yra ir sutept, ir uždegiminiam procesui mažinti, ir kremzlei, tik reik sužinoti priežastį. Visokių ir inovacinių procedūrų yr. Gailė tikriausiai čia galėtų paklodes prirašyt. Svarbiausia sužinoti skausmo priežastį.

Jooo, osteochondroze ir mane po biskuti pjauna... kazi 2 cm ugio sumazejimas nuo jaunystes MANO AMZIUJE labai jau daug? 

Atsakyti

Dabar toks klausimas pakilo, o tik nuo astros galimas trombozės šalitinis, o nuo kitų nea? 

Atsakyti