bejE
Ok
Tai ką ten tave supaisysi, gal špagatus čiuožykloj darai
Jei traumatologas nematys nieko, paprašyk, kad pas reumatologą nukreiptų. Būsi rami, kad ne uždegimas, pažiūrės ir autoimunines ligas. Atmetus traumas, uždegimus, beliks nurašyti senatvei
Paskutinio sakinio neskaitau ir nematau 🙈
Jeigu viena koja dar jauna, tai ir kitai priklauso tokiai pat būti
Po gydymo užrašė mane rentgenui. Padarė. Nieko blogo nemato. Ir dar siunčia pas traumatologą
nors traumos jokios nebuvo ir tą savo gydytojai aiškiai sakiau. Ai, beja, čia mano kelį gydo telefonu
, jis nei karto gyvai neapžiūrėtas. Ir diagnozę nustatė, ir gydymą paskyrė, ir dabar siuntimą pas traumatologą.
Nu rentgeną tai turbūt ne telefonu padarė 🤣🤣🤣
Baik tik, man ginė po apžiūros pasakė, kad kaip mano amžiuj, labai gražu - galėtų studentams rodyt, tai vos nuo tos kėdės nenusivožiau. Sakau, ačiū už garbę ir gražius žodžius ir gal jau apsaugok viešpatie nuo tokios parodos
Išmovus iš kabineto, pagalvojau, ką tai reiškia, kaip mano amžiuje
O jau visokios artrozės ir kitos ozės, zosės,- baika, atrodo tik baigi vaikščiot į šokius ir gali pradėt kaupt pensijai.
Daug sąnariams gėrio yra ir sutept, ir uždegiminiam procesui mažinti, ir kremzlei, tik reik sužinoti priežastį. Visokių ir inovacinių procedūrų yr. Gailė tikriausiai čia galėtų paklodes prirašyt. Svarbiausia sužinoti skausmo priežastį.
Jooo, osteochondroze ir mane po biskuti pjauna... kazi 2 cm ugio sumazejimas nuo jaunystes MANO AMZIUJE labai jau daug?