Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ponia Pou , Prometejas siaip dar vis ant tos uolos tai tebekaba.

Uoj, kaip kažkas tau subinę graužia. :) 

Kad normalus ir malonus žmogus pasirodė, turintis žinių ir jomis besidalijantis. Nemokamai. :D​ 

Atsakyti

MB jau apklaustas del skiepo. Imone 120 zmoniu, turi pasiulyma skiepytis. 

Aš irgi jau apklausiau saviškius, turim 150 žmonių,gal ledai pajudės

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2021 04 09, 11:22)
Ponia Pou , Prometejas siaip dar vis ant tos uolos tai tebekaba.

Miela Alta, tamstos žinių bagažas mane visuomet stebino tik gerąja prasme. Keliu skryblioką 4u.gif Beje, mano prosenelė buvo žolininkė gyduolė, tad farmakognozija man ypač patinka.

Aš vaistininkė, nors vaistinėj nedirbu. Taip jau gyvenime susidėliojo, kad prioritetai turėjo būti kitur. Tad kai ką pamiršus, kai kas jau spėriai nužingsniavo į priekį. Apie naujos kartos vaistus turiu pasikaityti. Niekados netvirtinu, kad mano tiesa yra tik mano, ne gėda prisipažinti, kad daug ko nežinau. Bet principas, kaip ir pas jus, taip ir pas mane - domėtis, šviestis ir gilintis.
Esu iš prigimties labai jautri, greit susigraudinu, tačiau dėl vaiko išmokau kovoti ne tik dėl jo interesų, bet ir dėl kitų.

Būtų labai malonu, jei grįžtumėt pilna koja. Man patinka ir apie maistą, ir apie žoles, ir apie labai daug ką pakalbėti. O kartais tiesiog apie nieką bigsmile.gif

P.S. Prometėjas buvo vienas iš neutraliųjų, tai ir aš tokia pabūsiu mirksiukas.gif
Atsakyti

Labai geras atsakymas, comme il faut

Atsakyti

Galva kažko sukasi. Intemora, kai tau pagėrėjo, ar buvo kažkas panašaus?

Atsakyti

Pinotija, 09 Bal 2021 - 14:31, parašė: Galva kažko sukasi. Intemora , kai tau pagėrėjo, ar buvo kažkas panašaus?
Nea.galva nesisuko.bet visi gi skirtingi.bet sakė kažkas,kad sukosi.
Atsakyti

MB nuvažiavęs į Vakcinavimo centrą Kaune, tai lauke eilėj laukia 😯

Atsakyti

MB nuvažiavęs į Vakcinavimo centrą Kaune, tai lauke eilėj laukia 😯

Vargšiukas  :rolleyes: 

Kaip jūs dėl tų vyrų, kaip dėl vaikų jaudinatės  :huh2:  :D​ 

Atsakyti

Nea.galva nesisuko.bet visi gi skirtingi.bet sakė kažkas,kad sukosi.

Man praėjo lygiai dvi paros. Sunki buvo 1 para.

Iš ryto šiandien jaučiausi puikiai, dabar vėl kažkokie reiškinukai. Lyg ir termperatūra, jos dar nėra padidintos, bet jaučiasi, kad truputį kyla. Ar bus 3 para? Kada tau viskas baigėsi, kiek lygiai truko nuo skiepo gavimo?

Atsakyti

Pinotija, 09 Bal 2021 - 15:37, parašė: Man praėjo lygiai dvi paros. Sunki buvo 1 para. Iš ryto šiandien jaučiausi puikiai, dabar vėl kažkokie reiškinukai. Lyg ir termperatūra, jos dar nėra padidintos, bet jaučiasi, kad truputį kyla. Ar bus 3 para? Kada tau viskas baigėsi, kiek lygiai truko nuo skiepo gavimo?
Vakar vakare.skiepijausi pirmadienį.Dieną.
Atsakyti

Vakar vakare.skiepijausi pirmadienį.Dieną.

Beveik 3 paros vis dėlto?

Uj, nieko sau.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 09 balandžio 2021 - 14:53

Pinotija, 09 Bal 2021 - 15:52, parašė: Beveik 3 paros vis dėlto? Uj, nieko sau.
Nu jo...bet užvakar jau geriau buvo.
Atsakyti