Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Gal aš labai jautri, nežinau. Nu ten tiesiog didžiulės vandeningos pūslės susidarė...

Baisu skaitant.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 09, 17:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72811111" data-time="1617982970"><div><p>Alio, garaž, tugreitqi iisisavini zodziu prasmes? As rasiau - esu personazas, o tu rodai save tikrą čia. Skirtumą jauti?</p></div></blockquote><p>Net ir pesonažas gali turėti ribas. Man dzin, kas tu iš tiesų, tu man esi tas, ką rašai. o toliau-spręsti tau.</p><p>Atsakomybę užsidirba ir komentatoriai po straipsniais. Tai tu labai pasistenk, gal kažkaip pavyks tau  pavaryti taip, kad kas nors išeitų, nes per silpnai. biggrin.gif​ </p>

Eik tu.. burbekle tu biggrin.gif burbejimu net mane pralenki biggrin.gif
Atsakyti

Eikit jus pyzdum biggrin.gif, anksciau tai nors idomu buvo jus karts nuo karto paskqitineti. Nu dabar...grynos pencinykės su tais savo skiepyts/nesiskiepyti.

eisi nakum is cia?  :bigsmile:  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Sužinojau, kas nettvarkoj mano simpatijai, kodėl negali dirbt normaliai. Pasirodo, kažkokia nervų liga, kas kažkiek laiko leidžiasi vaistus, o užėjus priepoliui kažkokias tabletes turi gert  :unsure:​  Dvejopos mintys  dabar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 09 balandžio 2021 - 18:09

Gal aš labai jautri, nežinau. Nu ten tiesiog didžiulės vandeningos pūslės susidarė...

Ir jam labai skauda. O užtvarsto tokiais geliniais pleistrais, kurie net skausmą nuima.

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 09, 18:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72811091" data-time="1617982309"><div><p>Eikit jus pyzdum vartotojo įkelta nuotrauka, anksciau tai nors idomu buvo jus karts nuo karto paskqitineti. Nu dabar...grynos pencinykės su tais savo skiepyts/nesiskiepyti.</p></div></blockquote><p>eisi nakum is cia?  bigsmile.gif  bigsmile.gif​ </p>

Dą viena temos sapožnikė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mona.mona @ 2021 04 09, 17:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Fėja*" data-cid="72811125" data-time="1617983606"><div><p>Gaila.... gal receptiniai vaistai... ai, dabar pamenu, man net kompensuojami tie pleistrai buvo. </p><p>Vat jei pasirodytų daktarams, nustatytų, kokio laipsnio nudegimas, pritaikytų normalų gydymą. Nes jei sakai, kad net susvaigai, tai ne juokas.</p></div></blockquote><p></p><p>Gal aš labai jautri, nežinau. Nu ten tiesiog didžiulės vandeningos pūslės susidarė...</p>

Ar uzmigs jis nakti per toki skausma? Gi isproteti galima blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 balandžio 2021 - 18:22

tro lo lo  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Sužinojau, kas nettvarkoj mano simpatijai, kodėl negali dirbt normaliai. Pasirodo, kažkokia nervų liga, kas kažkiek laiko leidžiasi vaistus, o užėjus priepoliui kažkokias tabletes turi gert  :unsure:  Dvejopos mintys  dabar.

O koks ligos pavadinimas?

Atsakyti

Kaip jums neatsibosta? Ar pasidurninus geriau miegasi  :D  kasdien viena kitą baksnojant, lyg geriausios draugės, nepaliekat nepasikalbinusios  :wub:  :D​  

Atsakyti

O koks ligos pavadinimas?

Nežinau, nesakė, bet turi neįgalumą.

Atsakyti

Nežinau, nesakė, bet turi neįgalumą.

Tai paklausk, čia gi svarbi informacija 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 09, 18:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Anidanda" data-cid="72811147" data-time="1617985609"><div><p>O koks ligos pavadinimas?</p></div></blockquote><p>Nežinau, nesakė, bet turi neįgalumą.</p>

Tai cia kokia šizofrenija, jei paumejimai yra?
O
Tik jau neprasidek su ligoniu. Mesk per borta.
Papildyta:
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 09, 18:28)
<p>Kaip jums neatsibosta? Ar pasidurninus geriau miegasi  biggrin.gif  kasdien viena kitą baksnojant, lyg geriausios draugės, nepaliekat nepasikalbinusios  wub.gif  biggrin.gif​  </p>

As tai cia ne prie ko, cia anos kabinasi. As esu bais geras personažas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 balandžio 2021 - 18:36