Visa laime savaitgaliais retai uzsuku I mamkas

Gaila, kad nevažiuoja, nes yra stebuklų. Bet gal bent į vaistinę, nufotkink tas rankas ir nueik? Nes visokios putos pvz, tai čia vaikų žaidimai. Yra geresnių dalykų. Tik aš ne specas, aš tik pacientas buvęs....
Šunytės labai labai gaila.....
Buvau ir vaistinėj, tai tik putų gavau.
Dėl monos buvau vet klinikoj, pasitarėm ir ryt užrašėm pas tos srities vet gydytoją.
Alio, garaž, tugreitqi iisisavini zodziu prasmes? As rasiau - esu personazas, o tu rodai save tikrą čia. Skirtumą jauti?
Net ir pesonažas gali turėti ribas. Man dzin, kas tu iš tiesų, tu man esi tas, ką rašai. o toliau-spręsti tau.
Atsakomybę užsidirba ir komentatoriai po straipsniais. Tai tu labai pasistenk, gal kažkaip pavyks tau pavaryti taip, kad kas nors išeitų, nes per silpnai.
O tai jusu miestw nera budinciu veterinarų? Jei suo net dreba, tai ryto gali ir nesulaukti.
Šuo valgo, geria, vaikšto. Išvaliau tarppirščius, išdezinfekavau. O dreba ji dažnai, net ir kai nagus reikia kirptis ar ausis pavalyt. Ir kai nagą buvo išsilaužus drebėdavo.
Aišku niekada negali būt garantuotas, bet kolkas situacija neatrodo kritinė, kad lėkt į budinčią.
Šuo valgo, geria, vaikšto. Išvaliau tarppirščius, išdezinfekavau. O dreba ji dažnai, net ir kai nagus reikia kirptis ar ausis pavalyt. Ir kai nagą buvo išsilaužus drebėdavo.
Aišku niekada negali būt garantuotas, bet kolkas situacija neatrodo kritinė, kad lėkt į budinčią.
Mūsiškis dreba, kai nervinasi, arba kai skauda ką nors.
tai jai tikrai skauda, kenčia vargšiukė.
Buvau ir vaistinėj, tai tik putų gavau.
Dėl monos buvau vet klinikoj, pasitarėm ir ryt užrašėm pas tos srities vet gydytoją.
Gaila.... gal receptiniai vaistai... ai, dabar pamenu, man net kompensuojami tie pleistrai buvo.
Vat jei pasirodytų daktarams, nustatytų, kokio laipsnio nudegimas, pritaikytų normalų gydymą. Nes jei sakai, kad net susvaigai, tai ne juokas.
Gaila.... gal receptiniai vaistai... ai, dabar pamenu, man net kompensuojami tie pleistrai buvo.
Vat jei pasirodytų daktarams, nustatytų, kokio laipsnio nudegimas, pritaikytų normalų gydymą. Nes jei sakai, kad net susvaigai, tai ne juokas.
Gal aš labai jautri, nežinau. Nu ten tiesiog didžiulės vandeningos pūslės susidarė...